Hellooo

DSC_9145

 

Godmorgon!

Väldans vad man hinner med mycket när man går upp tidigt 🙂 Vaknade av en fluga på näsan 6.15 (grrr) men har hunnit med en disk, två tvättmaskiner – inne på en tredje, ätit frukost och fått i väg barnen med hela morgonkarusellen och nu betar jag av lite mail och redigerar bilder medan jag dricker kaffe med min granne som sällskap. Bra start på dagen.

Desto mindre effektiv om kvällarna. Oh my vad trött, och seg, och sööötsugen. Men det är ju bara att bita i hop, det vänder snart.

(Dagens frukost – 2 ägg, finn crisp med gräddost, grekisk yoghurt med hallon och en gnutta honung och en capuccino. Yummi!)

Hörs snart igen!

KRAM

 1. Heléne skriver:

  Har du provat juica.se? Goda och levererar hem. Sån skön utrensning 1-3 dagar kör haha då och då.

 2. Ulrika skriver:

  06.15 hade jag lämnat barn på fritids och var på väg till jobbet… Puh! Här ringer klockan 05.00 🙁 Men då pendlar jag till jobbet så jag måste åka tidigt.

  Håller oxå på med utrensning av sockret i kroppen nu, så nu ska jag jaga de kokoschipsen du visade på Insta!!! Älskar kokos <3

 3. Annika skriver:

  Jag har ett sötsug de luxe just nu! Vet inte hur jag ska ta mig ur det riktigt. Får börja knapra på råa morötter igen.
  Springer några gånger i veckan så vikten håller i sig även om magen är lite kolhydrat-stinn efter semestern. Bara att sätta i gång! Vi kör hårt!

 4. Åsa skriver:

  Vilken god frukost! Ska jag nog härma efter 🙂
  Ha en bra dag!
  Kram

 5. Paulina skriver:

  Hej Victoria 🙂
  Heja heja heja, jag var också där för ett par veckor sen med sötsuget speciellt om kvällen (skitjobbigt)men det är borta nu. Byxorna börjar sitta bra igen även om jag vill ha bort några kilo till och muffinsmagen är snart ett minne blott. Varje gang som jag blev sötsugen så istället för sötsak så unna jag mig ett klädesplagg (blev manga I början :P). LCHF är en livstil som jag upptäckt nu (jag e ju alltid lite sen…)uppblåst mage och huvudvärk försvann med att jag la av med kolhydraterna. Sen äter jag Finncrisp t.ex till frukost men det räcker så. Kul att du kör på med detta så man får lite inspiration till maten. 🙂 Sköt om dig! STORKRAM 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..