ANNONS

Hellooo

/

DSC_9145

Godmorgon!

Väldans vad man hinner med mycket när man går upp tidigt 🙂 Vaknade av en fluga på näsan 6.15 (grrr) men har hunnit med en disk, två tvättmaskiner – inne på en tredje, ätit frukost och fått i väg barnen med hela morgonkarusellen och nu betar jag av lite mail och redigerar bilder medan jag dricker kaffe med min granne som sällskap. Bra start på dagen.

Desto mindre effektiv om kvällarna. Oh my vad trött, och seg, och sööötsugen. Men det är ju bara att bita i hop, det vänder snart.

(Dagens frukost – 2 ägg, finn crisp med gräddost, grekisk yoghurt med hallon och en gnutta honung och en capuccino. Yummi!)

Hörs snart igen!

KRAM

5
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00