Paketerbjudande

DSC_9077

 

 

 

Hej hej

Renovering pågår. Välbehövligt efter en lång sommar med sol och bara fötter. En ansiktsmask penslades på….

 

DSC_9094
DSC_9103
DSC_9104

 

 

… och fötterna stoppades i påsar 🙂

 

 

DSC_9114
DSC_9123

 

 

Har ju testat dessa förut, ansiktsmasken gör jag då och då (ooouch vad ont det gör att dra av den haha, men på ett bra sätt) känner mig alltid len som en babyrumpa efter.

 

 

DSC_9133

Fick bli ett hjärta i pannan i dag där det behövdes som bäst 🙂

 

Masken stelnar liksom och går att dra bort i ett stycke sen, och drar med sig orenheter och skräp. Väldigt effektiv! Fotmasken fungerar som så att man stoppar fötterna i ”fotpåsarna” och stänger åt med klisterlapparna, sen drar man på strumpor över så det fördelar sig ordentligt och låter det sitta i 2 h. Efter en vecka fjällar man gammal hud och forslingarna blir som nya igen.

 

DSC_9986

Bild från sist jag provade

 

Just nu har jag ett grymt erbjudande åt er på ett kit med 8 st The Incredible Face Mask + pensel och 1 st The Fantastic Footmask. Med koden Vicsommar får ni det för bara 279 kr (ord. pris: 498 kr), nästan 50 % rabatt alltså. HÄR hittar ni erbjudandet.

 

 

KRAM

 

 

I samarbete med MayBeauty

 1. Hej provar att beställa detta idag. Vilken härlig blogg du har. Blandningen av lite av varje gör det roligt att läsa..
  Med vänliga hälsning
  Helene

 2. Hej! Jag har också gott en renovering i helgen. Dess produkter är verkligen super bra. Tack för erbjudandet då ska jag beställa!
  Älskar din härliga blogg! Sån otroligt härlig blandning av allt. Du kan det där med att lyxa till vardagen?. Där har jag också blivit bättre! Med hjälp av många bra tips och härliga bilder i från dig! Med vänlig hälsning, Charlotte

 3. al68 skriver:

  Visst är detta bra, kan inte klara mig utan att göra masker ofta nu, så himla skönt efteråt. Brukar du inte lägga masken över läppen? Då försvinner alla småfjun ; )

  Ha en skön dag, nu slutar jag för dag, lunch på stan med bästa vännen, gymmet en sväng, sen får jag nog lägga mig en stund i solen, man vill ju ta vara på detta goa vädret, kram kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..