ANNONS

T.G.I. Freeeedag

/

DSC_9228

Woop woop fredag!!!

Åh så härligt, första veckan med jobb/förskola/skola är snart slut och en välbehövlig efterlängtad fredagkväll i sikte!! Ska äta nåt riktigt gott (vad?? tips??) och dricka ett efterlängtat glas vin. Skämma bort barnen med små fredagspåsar efter en bra vecka (inget gnäll över att gå upp på mornarna eller lägga sig i tid, och knappt nåt syskontjafs och bråk – värt att uppmuntras) Köpa en bukett fredagsblommor till matsalsbordet och städa huset. Köpte en så söt liten bukett blommor i lila nyanser till vardagsrummsbordet i veckan och den står sig så fint fortf. Hittade nämligen en så himla söt rund liten vas (Hemtex), såå glad i den. Perfekt storlek för en ”vardagsbukett”. (Älskar min stora Dagg från Svenskt Tenn men den kräver lite större buketter eller långa rosor och gör sig bättre på ett stort bord eller liknande.)

DSC_9214
DSC_9218
DSC_9221
DSC_9239
DSC_9246
DSC_9253

Och sen kom mina nya ljusstakar i går som jag klickat hem. Finns HÄR. Sååå fina och ett riktigt kap. Köpte lite annat fint också som ni ska få se när de är på plats. Har just nu en rabattkod som ger 15% (gäller även märken! men ej elektronik), ange: 315419 så dras det av i kassan.

Ha en riktigt härlig start på denna underbara dag!

KRAM

(adlink)

13
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00