ANNONS

En dagens

/

DSC_9382

Hej hej

På språng upp på stan. Kikar in med en dagens först. Lite nytt och snyggt från Raglady. Skönaste mjukiskavajen från Odd Molly, väska by Malene Birger (den lite mindre modellen Grineeh) och så måste jag ju visa min nya necessär också, så kär i den!

Älskar bMB printet.

DSC_9402
DSC_9407
DSC_9415

Necessären ska packas under veckan för i helgen ska jag på en spännande liten tripp långt långt bort. Ska leta småburkar till krämer etc på stan nu, tänkte försöka flyga med bara handbagage. På jakt efter en bra eyeliner också, har ni något bra tips?

DSC_9387
DSC_9397

Nä nu ska jag åka in till stan innan jag blir sen till lunchdejten. Hörs senare med ett gott tips och recept!

KRAM

I samarbete med Raglady

29
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00