En dagens

DSC_9382

 

 

Hej hej

 

På språng upp på stan. Kikar in med en dagens först. Lite nytt och snyggt från Raglady. Skönaste mjukiskavajen från Odd Molly, väska by Malene Birger (den lite mindre modellen Grineeh) och så måste jag ju visa min nya necessär också, så kär i den!

Älskar bMB printet.

 

DSC_9402
DSC_9407
DSC_9415

 

Necessären ska packas under veckan för i helgen ska jag på en spännande liten tripp långt långt bort. Ska leta småburkar till krämer etc på stan nu, tänkte försöka flyga med bara handbagage. På jakt efter en bra eyeliner också, har ni något bra tips?

 

DSC_9387
DSC_9397

 

Nä nu ska jag åka in till stan innan jag blir sen till lunchdejten. Hörs senare med ett gott tips och recept!

KRAM

 

 

I samarbete med Raglady

 1. Anette skriver:

  Hej, du som har några BMB väskor, hur slittåliga är de? Jag är sugen på väskan med vinröd axelrem men väskorna är inte direkt billiga och med tanke på att de är i plast… Vill bara höra dina erfarenheter.

  Ha det fint och tack för en inspirerande blogg!

  1. Jag använder mina jätteofta och packar fulla med kameror, dator/paddor, kläder osv så de är otroligt tåliga tycker jag! Kram

 2. cattis skriver:

  Hej! Jag har också en väska ifrån MB, men måste säga att kvaliten inte är den bästa. Den är ju inte billig så den borde hålla ett tag kan jag tyck, men min börjar gå sönder i botten.

 3. Sofi skriver:

  Hej.

  Kul med resa.
  Jag använder PALINA’s eyeliner. Den är så bra, sitter jättebra på. En pensel/penna som räcker oerhört länge. Finns på skönhetskompaniet tror jag det heter, brevid polarn å pyret i stan (Örebro)
  Har du restaurangchansen, så finns det med en kupong på den butiken å funkar på PALINA’s smink.

  1. Har haft den tidigare och var så nöjd jag med så slank in på skönhetskompaniet och köpte en ny i dag!! Men missade dock det där med restaurangchansen..

   Kram

 4. Mia skriver:

  Hej
  Letar alltid i din blogg efter recept när vi ska ha gäster 🙂
  Har du receptet på pannacotta med björnbärssirap. Antar att pannacottan är ditt recept på vaniljpannacotta men hur gör man björnbärssirapen?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..