ANNONS

Söndagspizza och måndagsmorgon

/

DSC_9366

Godmorgon!

Söndagspizzan i går har sällan smakat så gott 🙂 Ahhh! Men skippade brödet, bort med kolhydraterna. Unnade mig dock en Fanta till, man ska ju ”carba up” en dag i veckan för att hålla i gång ämnesomsättningen. Mer om det kan Åse förklara. Passar på att bläddra igenom hennes nya fina bok hon gjort tillsammans med Anna Hallén, LCHF 2.0. En bok med mycket bra info och även recept (som alla är gluten-, soja- och mejerifria). Tips tips!

DSC_9368
DSC_9369

Ska svänga i hop deras chiapudding i kväll och testa till frukost i morgon. Nån som testat någon chiapudding och har nåt mer gott recept att tipsa om? Hört så spridda recensioner – allt från att konsistensen känns som grodyngel (yak) till att det är suuuupergott. Vad tycker ni?

Ska sätta mig och planera en veckomatsedel för nästa vecka redan nu. Lovade ju att de skulle återkomma på söndagarna i höst, många som efterfrågat dem. Något annat ni efterfrågar eller undrar? Hojta till i såfall!

Ha en fin dag!

KRAM

25
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00