Lite nytt i hallen

DSC_9356

 

 

Hej hej

 

Vi har gjort en liten makeover i hallen. Hade en så tråkig vit vägg där vi samlar posten (och samlar allt möjligt skräp, alltid överfull). Och jag som äääälskar marockanskt kakel men inte har det någonstans (hade vi byggt huset efter den trenden kom hade jag absolut lagt det i något av badrummen) blev så kär i denna tapet så jag beställde en rulle som vi satte upp på ett kick. (Sån där tapet man penslar limmet på väggen och sen trycker dit tapeten ni vet, bästa!)

 

DSC_9357

 

Så här såg det ut före:

 

DSC_9354

 

och så här blev det nu:

 

DSC_9360
DSC_9364

 

 

 

Blev supernöjd!! Det lilla gjorde så mycket för hallen. Tapeten hittar ni HÄR (15 % rabatt med koden 315419)

Ska sätta upp postlådan igen men håller på och spraymålar den i annan färg, får visa sen.

Ha en fin kväll!

KRAM

 

 

 

 1. Jenjo skriver:

  Så snyggt det blev! Önskar jag hade ditt sätt att ”se” hur det blir i förväg. Jag fattar aldrig hur det ska bli och det är så svårt att välja något häftigt då. Men du kan det där och det blev verkligen fint!
  Kramis 🙂

  1. Tack, gullig du är. Man får våga lite i bland, går alltid att fixa till annars 🙂 kram

 2. Jennika skriver:

  Hej!
  Supersnygg hall ni fick:)
  Är den grå eller svart tapeten? Tänkte beställa men fick bara fram en grå men din ser mörkare ut tycker jag:)

  Ha en fin dag!
  Kram

 3. Marie skriver:

  Hej!!
  Så fint det blir, jag är lite myfiken på din tapet i stora rummet som du har som fondvägg tror jag. Svart o vita. Var har du köpt den???
  Häls Marie

  1. Tack. Den tapeten heter Mairo Blomma. Kram

 4. Åh så fint det blev! 🙂

  Nu när jag ändå håller på att skriva så måste jag tipsa dig om en film jag just såg, för om jag kommer ihåg rätt så brukar du vilka se ”Snyftfilmer” 🙂 Filmen heter ”Little Boy”, den var verkligen såå bra, grät som en tok sista halvtimmen ungefär! haha

  1. Åh tack, älskar såna filmer. Kollar genast upp! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..