Vitaminboost

DSC_9430

 

 

Godmorgon!

 

Laddar den här dagen med en riktig vitaminbomb. Gjorde en smothie på 1 dl grekisk mild yoghurt + en mix av blåbär, mango, björnbär, körsbär och jordgubbar + en gnutta honung. Blev så himla gott!!!

 

DSC_9431

 

I går hade jag en mamma-dotter-kväll med Olivia. Hon fick önska aktivitet så vi åkte till Gustavsvik och badade. Var knappt en kotte där, så skönt. Åkte rutschkanor för glatta livet (som jag egentligen avskyr, jag är sååå harig) och började med att kasta oss ut i denna, gaaaah. Bäcksvart och stup – gissa pulsen! Men O tyckte det var hysteriskt kul. Sen fick hon välja vad hon ville till middag där inne, det blev pommes + chokladboll + nonstopcockie. Och i vilken ordning hon ville. Bästa dagen ever tyckte hon 🙂

 

IMG_2936.JPG

 

Så mysigt att rå om dem en och en i bland <3

Ha en fin start på dagen så hörs vi senare.

KRAM

 1. Ingen dum eftermiddag ni fick tillsammans. Och fru M här kan lova dej att upplevelser, dagar och stunder som dessa kommer att finnas med din dotter hela hennes liv. Vet av egen erfarenhet att de kommer att betyda så mycket för henne när hon inte har dej kvar längre. Underbara minnen att ta fram när saknaden ibland blir för stor <3
  Kramar

 2. Helene skriver:

  Ja visst är det! jag har åkt en vecka utomlands med varje barn när de var ca 12 år. Så mysigt, de fick välja resmål i europa (marbella, turkiet och grekland blev det) och så var allt på deras villkor, aktivitet, bad etc. Det var underbart härligt. Sen har deras pappa åkt med dem på roadtrip på USA en vecka var när de var större.
  Gott med smoothies, jag har börjat göra gröna sådana nu (med tanke på vitaminkick!) fick smak på sådana när jag juicade 8 dagar, det var en sort där som var galet god!

 3. Fia skriver:

  Ååå så mysigt men hur gjorde du med Sebbe..? Var han hemma med pappa eller på dagis..? Bara en liten tanke. Jag hade aldrig vågat ha den ena kvar på dagis…

  1. malin skriver:

   Inte för jag har en aning men det står mamma-dotter-kväll. Så det är nog efter dagis/skola.

   låter som en bra grej att göra, ska komma ihåg det till att nr två kommer. Behöver inte vara så stort eller avancerat, snarare tvärtom, så det är att man är tillsammans som är viktigt. Inte grejen man gör 🙂

   Och apropå nr två, din ostguide ”lovade” du skulle finnas när ettan kommit i augusti 2014, hoppas den kan finnas tills i vår…

   1. Precis, efter skola/jobb 🙂
    Sorry, bilderna är i en gammal dator som vägrar starta så det har hamnat lite på is. Looooovar att den kommer i år ;-)))

    Kram

  1. Sebbe blev upphämtad av sin pappa och åkte på eget äventyr.

   Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..