Äntligen freeeedag och fredagspeppelipepp

DSC_1424

 

 

Hej!!

 

Hur har dagen startat? BRA hoppas jag!! Här startade den strålande (om man bortser att jag vaknade 2 h innan väckarklockan – lär somna vaggat i soffan i kväll :)) med klarblå himmel och magiskt höstväder.

 

DSC_1420
DSC_1421
DSC_1422

Sån söt liten höstbukett från Elin & Benny och ljuset ”Paris” hittade jag i en liten inredningsbutik i Lindesberg – peppar ju inför Paris 🙂 Luktade jättegott!

 

Pappa bjöd på brunch på Hälls (den är såå god, massa röror och pålägg och varmt och kallt och t å r t a – prisvärt!) och sen hade jag lite ärenden till Lindesberg så vi for dit och smet in på MEJK. Aldrig hört talas om men min svägerska-to-be Elin berättade om den i går när de var här så jag kunde inte låta bli. Det var som ett litet Ullared! Älskar sånt, haha. Fick med mig massa kul hem, nu har jag att stoppa i fredagspåsarna ett bra tag framöver. (Och så himla roligt halloweengodis!) Micke fick en karaff till whisky/konjaks-drinkvagnen också (39 kr!!).

 

DSC_1430
DSC_1426
DSC_1429
DSC_1428
DSC_1427
DSC_1433
DSC_1435
DSC_1436

Varsin nybakad rosa-bandet-bulle gömmer sig också i påsen, nomnom

 

Ingen fredagspåse till mig så jag fick köpa min egen, hehe. Det blev ett besök i ostbutiken och en massa goda ostar, salami och oliver. Mmmmm! Har en fikonmarmelad på spisen också men den lyckades jag bränna nyss, gaaaah! Hoppas det gick att rädda ändå, det var nog mest i botten det brändes. Plocktallrik till fredagsmyset alltså!

 

DSC_1437
DSC_1439

 

Nu ska jag imponera på barnen och förvandla deras ”magic snake” (ser ni på bilden där uppe?) till en boll! Det kan jag nämligen göra på några sekunder och med förbundna ögon. Hade ni såna när ni var små? Jag hade och var KUNG på den!! haha. *Slut på skryt*

Kikar in med lite goda tips om en stund.

KRAM

 1. Anna skriver:

  Korset då….? Svanen, båten…..haha, det var tider det! Höll du också på med trick med snöre? Fisknät, Eiffeltorn, galge etc.?

  1. Jaaaa korset ja!!!! Svanen och båten vete tusan??
   Snöre – absolut!!!!

 2. Petra skriver:

  Tack för en super trevlig blogg, den är en stor inspirations källa för mig när det gäller mat. Fåret i fredagspåsen vart är den köpt? Samlar nämligen på mjukdjur fast jag är vuxen. Dom ska dom vara lite udda eller speciella vilket jag tycke detta får var.

  1. Vad kul du gillar!! <3 Fåren är köpta på MEJK 🙂 kram

 3. Ååh, vad härligt med en Parisresa att se fram emot!! Måste vara spännande för en matintresserad som dig:) När är det dags? Happy weekend!!

  1. Jaaa ska bli så kul, aldrig varit där! (Flygplatsen räknas inte :-)) Vi åker en helg i nov för julshopping och mys med skånska bästisarna! Kram

 4. Ja ormen var ju en klassiker.. Och hunden eller? ??

  1. Oj ja! Hunden, ormen, bollen och kortleken var jag snabb som en vessla på 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..