ANNONS

Salviapasta

/
DSC_8601

Hej hej

Tänkte lyfta fram en goding som vi åt härom veckan (äter ganska sällan pasta men det är ju sååå gott – just därför haha). Detta är våra grannars (som just nu bor i afrika) favvorätt, vet inte hur många gånger de lagat den. Fick receptet från dem men tror det kommer från Leila. Enkelt och gott, går på nolltid att svänga i hop. Använd en fylld pasta utan kött i så har ni en supergod vegetarisk måltid.

Salviabrynt smör med honung till pasta

2 port

50 g smör
10 st färska salviablad
1 1/2 msk honung
2 msk balsamvinäger
Flingsalt
svartpeppar från kvarn
Parmesan

Bryn smöret med salvia i en vid kastrull. Tillsätt honung och ett par sekunder senare vinäger. Krydda med salt och svartpeppar. Ringla såsen över nykokt färsk tortellini (gärna med ostfyllning) och strö över riven parmesan. Yummi!!!

DSC_8591
DSC_8594
DSC_8598
DSC_8600
DSC_8602

Mums mums mums. Perfekta rätten när man vill göra något gott och snabbt!

KRAM

7

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00