ANNONS

Nyårsklänning – check!

/

DSC_3225

Hej hej

Det här måste vara något slags rekord för mig men nyårsoutfiten är klar!! Och så himla skön klänning dessutom, mjukaste mjukis med massor av tyll över och fint fall, denna måste jag bara tipsa er om! Från Ellos och finns HÄR! Även gosiga korta koftan med 3/4 ärm kommer därifrån, perfekt för mig som är ganska frusen (och ut och kika på nyårsraketer ska man ju dessutom). HÄR finns den.

DSC_3180
 
DSC_3197
 
DSC_3212
DSC_3224
DSC_3220
DSC_3229

Älskar långklänningar och denna var riktigt härlig att svassa runt i!!

Något jag inte kan är att gå i skor med för hög klack (knappt med nån klack om jag ska vara ärlig men en stund funkar det) så dessa är alldeles lagom klack för mig.

DSC_8896
DSC_8898
DSC_8901

Klassiska och stilrena. Märket heter Caprice (och jag minns tyvärr inte var jag köpte dem, de har stått i sin kartong här sen i somras och väntat på att få slå klackarna i taket :)) Både sköna och fanns i halv-storlekar, perfekt för mig som ligger mellan 38-39.

Ett tidigt nyårstips (eller annan festlighet) helt enkelt. Wrooom säger det ju bara så är högtiderna här.

KRAM

(adlinks)

16
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00