Barnsligt god kladdkaka med strössel

DSC_3114

 

 

Hej hej

 

Förra helgens kladdkaka blev en riktigt barnsligt god variant med strössel på. Barnen älskade denna! Gjorde den ganska platt så de kan hålla i en bit och äta, men vill man ha den tjockare och kletigare så dubbla receptet!

Kladdkaka med strössel

100 g smält smör
2 ägg
3 dl socker
1,5 dl mjöl
1 dl kakao
1/2 tsk salt
karamellströssel

Sätt ett bakplåtspapper i botten på en form med löstagbar kant. Sätt ugnen på 175 grader. Rör i hop de torra ingredienserna och tillsätt sen smöret och sist äggen. Häll över smeten i formen och strö över strössel. In i mitten av ugnen ca 20-30 min, beroende på hur stor form man har mm. Låt svalna och servera kylskåpskall, gärna med en klick vispad grädde till.

 

DSC_3115
DSC_3116

Mums!!

KRAM

 

(förprogrammerat inlägg)

LOADING..