Julgardiner

DSC_3739

 

 

Godmorgon!

 

Är det vuxenpoäng på julgardiner? Ja liite va 🙂  Men jag köpte mig faktiskt ett par franska veckbandslängder i julmönster med hyacinter och julrosor och fåglar i en salig röra. När det är något man har så kort tid får det gärna vara supermönstrat! Upp i sovrummet ska de (och de ljusgrå åker upp i stället direkt efter jul ;))

 

 

DSC_3744

 

Vad gör ni i dag? Vi ska till kyrkan/församlingshemmet och lyssna på Olivias kör som ska sjunga. I kväll är vi bortbjudna på middag.

Vet ni inte vad ni ska äta i kväll så kommer strax lite goda tips!

KRAM

 1. Camilla skriver:

  Vilka fina gardiner. Vart kommer dom i från?

 2. malin skriver:

  har mormors gamla virkade gardiner och även hennes broderade dukar (de finaste!) byter helt personlighet till jul och älskar det! Men skulle inte kunna tänka mig ha det modernt.

  1. Det är så härligt att byta stil för en stund och gå all in 🙂 kram

 3. Lisa skriver:

  Jag brukar byta gardiner några fönster jag. Men jag tycker plötsligt att de julgardiner jag äger är så himla fula(?!) då i åt kanske jag struntar i det helt å hållet… Eller köper jag nya. 😀
  Ljusstakarna var supersöt! 😉 Ha en bra lördag! 😉

  1. Alltid kul med lite nytt :))

   ha en fin dag du med! kram

 4. Fina gardiner! Har sytt nya julgardiner till köket nu på morgonen! Hade haft de gamla jukgardinerna i över 10 år. Brukar ha julgardiner i köket och i tjejernas rum. I deras rum är det en julgardin som min mormor hade. Är bortrest nästa helg så adventspyntet åker upp denna helg.

  1. Mysigt med traditioner!! Kram och ha så mysigt med adventspiffandet.

 5. Rebecca skriver:

  Jag är skrämmande dålig på gardiner över huvud taget, har inga alls i hela huset. Men gillade verkligen de du visade här! De söta små sljusstakarna, vart kommer dom ifrån?

  Kramis

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..