ANNONS

Pastellig jul

/

DSC_3853

Godmorgon!!

Lite seg novembermåndag i dag, brrr så kallt ute (-7) så vi drog oss in i det sista i morgonrockarna innan vi gav oss i väg. Knastrande vitt ute fortfarande och mer snö under veckan utlovas (yeay!). I kväll ska jag på årets första julbord så därmed går startskottet för julen 2015 för mig. Det blir julklappsinslagning och julpiffande hela veckan sen.

Årets julpapper går i pastell lite varstans har jag sett. Jag köper nästan uteslutande presentpapper hos Panduro – de är outstandning!! Mycket på rullen (10 meter tror jag) och tjockt och rejält och dessutom i superfina mönster. Fyllde på förrådet häromdagen. Turkos och rosa och koppar.

DSC_3855
DSC_3856
DSC_3857

Första julklapparna är inslagna. Ska passa på att slå in barnens nu medan de är i skola/förskola. Beställer nästan allt på nätet som vanligt, julträngsel är inget för mig 🙂

Hämtade ut ett stor paket från Lekmer häromdan. Julkalendrar med smink och blingbling och lera och pixiböcker ska jag överraska barnen med (lagerrensning på kalendrarna!). Alltid bra kampanjer där, just nu 20-40 % allt från Lego, Disney och Minions HÄR.

DSC_3849
DSC_3846
DSC_3850
DSC_3848

Hittade flera kit med Avengers, Sebbe kommer bli eld och lågor. Alla julklappar till honom är klara. Olivia däremot är svårare, vet fortfarande inte riktigt vad hon ska få. Tips till en 8-åring?

DSC_3843
DSC_3844
DSC_3845
DSC_3842
DSC_3852
DSC_3851

Radiostyrda dalmatinen är framröstad till ”årets leksak 2015” (på rea HÄR). Kommer väl bli slagsmål om den 🙂

Nu ska jag fixa mig lite frukost här.

KRAM!

(adlinks)

25
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00