Makeriets Julsaga

DSC05925

 

 

Hej hej

 

I går var jag på årets första julbord – jag älskar julmat! Hade ingen julkänsla innan, men bara vi kom innanför dörren och mötes av en julgran så simsalabim! Årets första glögg prickade vi av också, yummi!

 

DSC05878
DSC05868
DSC05879
DSC05882

 

Det var premiär för julbordet på Makeriet, eller inte ens premiär – det var generalrepetition. Och under kvällen spelade Lerbäcks teater upp en julsaga i 3 akter som var både spännande, rolig och innehöll fin sång – så grymt duktiga allihopa!! Och vilket kul inslag under julmiddagen. Verkligen jätteuppskattat!

 

DSC05898
DSC05902
DSC05897
DSC05889
DSC05908
DSC05915
DSC05916

 

Själva julbordet var ett klassiskt svenskt julbord med som innehöll ”klassikerna”. Extra plus för god Jansson, bästa (och ett måste) på julbordet enligt mig och goda kryddiga revben.

 

DSC05922

En toppenmåndag! <3

 

Längtar redan till nästa julbord, hoppas kunna klämma in åtminstone 3 till innan julafton. Julfest med dh-gänget och julmiddag på Sjökrogen med grannarna är inbokat och så hoppas jag pappa bjuder ut mig på julbordslunch 🙂 Har ni tips på några bra julbord i Örebro med omnejd så tipsa gärna!!

 

KRAM

 1. Hej!
  Jag provade Naturens Hus för första gången förra året och tyckte att de hade ett väldigt gott och trevligt Julbord. Dessutom är omgivningarna så mysiga där. Det kan jag rekomendera! För mig blir det att återvända dit i år igen 🙂
  Kram!

 2. Gunilla skriver:

  Åh, jag har varit sugen på just det julbordet eftersom det är teater i det. Sen har min syster och jag funderar på julbordslunch. Har du nåt bra tips om var i Örebro man hittar det?
  Massa kram och stort tack för fin blogg!
  Gunilla

  1. Dålig koll på julbordsutbudet tyvärr! Kram

 3. Hanna skriver:

  Nu är det inte nästgårds, men Fina Fisken i Trosa borde du testa om du får tillfälle. Ett julbord med inrikting på fisk och skaldjur! Allt är sååååå gott! Ett litet tips ?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..