ANNONS

Jul igen igen

/

Godmorgon!

Sitter här med tända ljus, morgonens kaffe och en macka med julskinka (!) och lyssnar på julmusik. Julstämning deluxe!

Just D släpper en ny jullår i år – Jul igen igen. I samma stil och sound som den gamla godingen. Låten sponsras av Aladdin och i låten nämns dumpandet av trillingnöten. Det minns ni säkert, ”stormen” kring trillingnöten som försvann ur chokladasken? Jag var nog den enda som inte brydde mig nämnvärt, jag tål ju inte hasselnötter 🙂 (fast jag kan inte för mitt liv komma på vad de ersatte den med, vet ni??)

Har alltid alltid en Aladdinask på julen! Har haft det så länge jag kan minnas. När jag var liten var det ganska skönt att vara ensambarn på den fronten, inget slagsmål om pralinerna hehe. Fick t.o.m norpa från andra lagret fast det översta inte var uppätet!! Big no no i många familjer vet jag, hur har/hade ni det?? (Dessutom tog jag en tugga på typ varenda en och la tillbaka de jag inte gillade, haha. Inget chokladask-hyfs på mig på den tiden!)

  • Nya låten kan ni höra HÄR om ni vill.

KRAM

I samarbete med Aladdin

9
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00