Jul igen igen

 

 

Godmorgon!

 

Sitter här med tända ljus, morgonens kaffe och en macka med julskinka (!) och lyssnar på julmusik. Julstämning deluxe!

Just D släpper en ny jullår i år – Jul igen igen. I samma stil och sound som den gamla godingen. Låten sponsras av Aladdin och i låten nämns dumpandet av trillingnöten. Det minns ni säkert, ”stormen” kring trillingnöten som försvann ur chokladasken? Jag var nog den enda som inte brydde mig nämnvärt, jag tål ju inte hasselnötter 🙂 (fast jag kan inte för mitt liv komma på vad de ersatte den med, vet ni??)

Har alltid alltid en Aladdinask på julen! Har haft det så länge jag kan minnas. När jag var liten var det ganska skönt att vara ensambarn på den fronten, inget slagsmål om pralinerna hehe. Fick t.o.m norpa från andra lagret fast det översta inte var uppätet!! Big no no i många familjer vet jag, hur har/hade ni det?? (Dessutom tog jag en tugga på typ varenda en och la tillbaka de jag inte gillade, haha. Inget chokladask-hyfs på mig på den tiden!)

 

 • Nya låten kan ni höra HÄR om ni vill.

KRAM

 

 

I samarbete med Aladdin

 1. Isabell skriver:

  Är det bara rena hasselnötter du inte tål? Känns ju som att Nutella är en favoritingrediens i dina bakverk? 😀

  1. Precis, ”råa” hasselnötter (och mandel). Tillagade kan jag äta! Samma med kärnfrukter. Kram (fast nutella i så mkt har jag nig inte ?)

 2. Kickan skriver:

  Har också alltid haft Alladin ask sen jag var liten , det är ett måste ju !

 3. Hejsan!
  När Aladdin-askar kommer på tal så tänker jag alltid på en underbar vän till mig. En av de första gångerna som han var hemma på besök så var han på väg ner i andra lagret. Givetvis protesterade jag! 🙂 Jaha, var hans svar. Sen tog han alla bitar som var kvar i översta lagret, typ 8, och proppade in i munnen. Sedan lyfte han och tog gräddnougaten!!! Snacka om att jag blev snopen. Händelsen får mig fortfarande att le.

 4. Växte oxå upp med Aladinn?Vi är fem syskon, och vi fick alltid norpa från det undre lagret! ?

 5. V skriver:

  Hos oss får man glatt norpa från andra lagret i alla chokladaskar 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..