Julpiff och festponcho

DSC_4180

Stooor maffig julblomma har flyttat in <3 Så stor så jag vet inte riktigt var jag ska ha den 🙂

 

 

Hej hej

 

Lite nytt julpiff för året. Kartongen från vinden har inte åkt fram än och lite nytt är ju alltid kul att komplettera med. Dessa raringar kommer från Tullhuset och just nu har jag ett erbjudande i samarbete med dem åt er, med koden matplatsenjul15 får ni 15 % på ett köp (ej möbler eller beställningsvaror).

DSC_4132
DSC_4136
DSC_4146
DSC_4145
DSC_4147
DSC_4150
DSC_4179
DSC_4149
Ljuuuvliga bubbles-fatet från Mateus (älskar den serien!), små knäckformar med stjärnor, ljuslyktor i mörkaste vinrött, små vackra julkulor från Day (hamnar nog i ett granris här hemma!), stjärnor i glas, sötaste minigranen från Tine K och servetter och juletiketter med guldgranar.
HÄR hittar ni hela julutbudet.
Dessutom en ny pälsponcho till vinterns alla fester, som gjord för att bära över en liten festklänning. Nätt och tjusig med fint fall, älskar! Finns HÄR.
DSC_4139
DSC_4155
KRAM
 1. Elenor skriver:

  Jag skulle beställa på Tullhusetliving.se men rabattkoden funkar inte och även mailat dom för några dagar sedan utan svar 🙁

 2. Nina skriver:

  Din blogg är BÄST!! Jag läser…många.. Dina imlägg alltid lika bra inspirerande super toppen fantastiska. ÄLSKAR alla saker du visar här. Som sagt bästa bloggerskan. ❤️ Kram

 3. Måste bara fråga men stämmer det att det är äkta päls?? (Det låter så när jag läser på hemsidan om produkten.) Jag gillar din blogg men blir otroligt besviken över den signal som detta ger så hoppas verkligen att det är ett missförstånd och att det är fusk. ”Matdjur” eller ej så finns det ingen päls som kan framställas till kläder utan lidande för djuret.

  (Nej jag äter inte kött och ja jag väntar mig att få skit för den här kommentaren…)

  1. Om du läste så såg du väl att ”Skinnet och pälsen kommer från matdjur vilket innebär att djuren inte har utstått något onödigt lidande”. Jag använder skinnjackor, skinnväskor, skinnskor (och äter kött), framställt på detta sätt. Förstår och respekterar att du inte gör det.

   Kram

   1. Tack för svar! Ja självklart är det fritt fram för alla att tycka och resonera som de vill. Det jag menar är att matdjur knappast lever ett liv utan lidande, vare sig man tar tillvara på deras päls
    /skinn eller inte.

 4. Annika skriver:

  Vad snyggt det är med en svart poncho. Jag har en grå, älskar grått, men inte fullt lika användbart.

  1. Har oxå en grå (älskar ponchos över lag) men som du säger svart kan man ju ha till PRICK allt!! Kram

 5. Lisa skriver:

  Ååå granen var ju sååå söt. 😀

  1. Visst är den söööt 🙂 kan stå eller hänga. kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..