ANNONS

Little black dress

/

DSC_4270

Heeeeej

Sorry hann inte kika in här alls, haft huset fullt med middagsgäster och kvällen gick i ett. Kikar in lite snabbt med en ”kvällens” innan jag lägger mig, hade denna lilla svarta på mig. Letat efter en rak enkel stilren svart klänning och är så glad för denna! Lite lätt utsvängd så där så man får plats med höfter 🙂 men ändå rak.

DSC_4266
DSC_4267

Min vän och gamla kollega Hannah Graaf har ju en egen klädkollektion som ni kanske vet – Femme collection. Klänningen kommer därifrån och heter just Hannah dress. Även Fme kör med superrea nu lagom till black friday/weekend så kika in HÄR och passa på att fynda.

Vii hörs i morgon så ska ni få se vad det blev till middag 🙂 Hoppas ni haft en toppenkväll!

KRAM

5
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00