Little black dress

DSC_4270

 

 

Heeeeej

 

Sorry hann inte kika in här alls, haft huset fullt med middagsgäster och kvällen gick i ett. Kikar in lite snabbt med en ”kvällens” innan jag lägger mig, hade denna lilla svarta på mig. Letat efter en rak enkel stilren svart klänning och är så glad för denna! Lite lätt utsvängd så där så man får plats med höfter 🙂 men ändå rak.

 

DSC_4266
DSC_4267

 

Min vän och gamla kollega Hannah Graaf har ju en egen klädkollektion som ni kanske vet – Femme collection. Klänningen kommer därifrån och heter just Hannah dress. Även Fme kör med superrea nu lagom till black friday/weekend så kika in HÄR och passa på att fynda.

Vii hörs i morgon så ska ni få se vad det blev till middag 🙂 Hoppas ni haft en toppenkväll!

KRAM

 

 

 1. Annelie skriver:

  Hej vad fina svart/vita gardiner du har i vardagsrummet.
  Var har du köpt dom?

  1. Tack! De är mörkblå/vita och sydda av tyg från Svenskt Tenn (djungel tror jag det heter). Kram

 2. Helene skriver:

  Den klänningen från Hannah är en av mina favoriter så fin! Har både den svarta och den rosa från i somras (men den är så fin även nu på vintern)Hoppas du har haft en fin första advent. Här har det bakats lusse bullar (gör mina med smör och socker som kanelbullar) och även lagat älgköttbullar med din goda murkelsås, så mumsig! KRAM Helene

 3. Sofie skriver:

  Du är jättefin i klänningen! Vilken storlek har du, tvekar mellan xs oxh s.
  Trevlig första adventhelg!

  1. Jag har s, ganska rymlig men precis vad jag gillar – en sån som alltid funkar oavsett dagsform :-)) kram och trevlig advent!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..