Davida cashmere

DSC_4366-2

 

 

Gooood morgon!

 

Seg bloggerska här som vaknade på tok för tidigt men vi låg och drog oss i sängen framför Musses Julsaga och äter frukost först nu. Myser runt i mjukaste plagget ever – en ny poncho i cashmere från Davida. Har ju in princip bott i min svarta cashmereponcho – mitt mest använda plagg någonsin. Bästa bästa plagget, till allt! Vinter som sommar.

 

DSC_4367

 

Såå snygg med guldknapparna. Älskar!!

 

DSC_4378
DSC_4386
DSC_4391

 

Så mjuk och len och skön, så nöjd! Skulle vilja ha en i varje färg 🙂 HÄR hittar ni dem och just nu på Black Friday kampanj, 10 % rabatt med koden MATPLATSEN (gäller t.o.m. i morgon söndag 29/11)

 

KRAM

I samarbete med Davida

 1. Karin skriver:

  Älskar din blogg! Perfekt mix av ALLT! Följer dig varje dag. Du är dagens highlight. Sluuuuuta aldrig med din fina blogg!!!
  Stor kram

 2. Jättefin poncho, blir väldigt sugen på en. Men byxorna du har på dig på samma bild,vart kommer de ifrån? Jättefina!

  1. Åh det är ett par gamla slitna mjuka baggy-mjukisar från H&M 🙂 kram

 3. Malin skriver:

  Sjukt fin!!!!
  Tycker det är så roligt med både mat,inredning,kläder och annat kul här inne. Ja allt som gör vardagen lite roligare. Har följt din blogg i så många år nu och skäms nästan att jag suger på att kommentera.Skärpnig på mig där…. =)
  Fin kväll till dig och de dina Vickan.
  Kram Malin

  1. Vad kul att du följer och gillar!! ? ha en fin kväll du med och tack för dina rader ❤️

 4. sofie skriver:

  Supersnygg poncho! tack för tipset
  kram!

 5. Tina skriver:

  Jag saknar din MATblogg, mest reklam om annat nuförtiden ? Vet att jag själv väljer om jag vill gå in eller ej men sakna matinlägg kan man ju göra ändå.

  1. Har hur mycket matinlägg som helst, just denna helg är en riktig reklamhelg (black Friday weekend) men det förvarnade jag er om. Du får väl blunda några dar om du inte uppskattat såna tips.

   1. Tina skriver:

    Du kanske har rätt, det jag önskar är egentligen fler recept ? Jämför väl omedvetet med jennysmatblogg och andra liknande bloggar som pepprar oss läsare med sånt.

    Är väl mest att de flesta inlägg har ”i samarbete med” under sig och även om jag förstår att bloggen ger dig en inkomst så blir det så att jag känner att det blir lite mycket sånt.

    1. Jag har aldrig haft som ambition att spotta ur mig recept på löpande band, jag visar och delar med mig av det vi verkligen äter samt annat runt i kring i mitt liv som ger guldkant på tillvaron och jag gillar, som inredning, kläder, drycker och vardagsliv. Gillar inte du det och vill ha en ren receptsite får du nog tyvärr kika någon annan stans.

     Sen att jag är ärlig och märker ut samarbeten får ni ta även om du tycker det stör, tänker inte heller där göra som många andra bloggare som mörkar och struntar i det.

     Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..