ANNONS

Dukat bord

/

DSC_4210-2

Hej och godkväll!

Skön slapp söndag tänkte jag skriva, det är ju faktiskt lördag (men känns visst som söndag). Inte många knop gjorda här, spenderat dagen med att plocka i ordning efter gårdagens middagsbjudning, en sväng till Blomsterlandet och köpte lite julpiff till entrén, pyntat lite inomhus – stjärnor och ljusstakar på plats (och 2 st spårlöst försvunna, får köpa nya till barnens rum i morgon). Skjutsade Micke upp på stan nyss och sen tänkte jag och barnen slå till på hämtmiddag men efter x antal varv runt restaurangen utan att hitta en parkeringsplats gav vi upp och for inom McD drive in.. Så så lyxigt lördagsmiddag blev det här 🙂

Bjuder på gårdagens dukning i stället.

DSC_4203
DSC_4199
DSC_4200
DSC_4205
DSC_4212
DSC_4211
DSC_4215

I blått och vitt och silver och guld. Älskar att duka med blommor men oftast hamnar ju en vas mitt i vägen för nån mitt emot så man får flytta undan den så man ser varandra. Med denna (Constella från Klong) kan man fylla dukningen med blommor i lagom höjd 🙂 . Sugen på den omtalade ljusstaken Gloria från Klong också men den får nog hamna på önskelistan till Tomten.

Häpp nu ska jag lägga tröttmössan (Sebbe) och rigga upp med godsaker till Olivia och mig, tjejkväll framför Så Mycket Bättre med lussesemlor (!) och smågodis.

KRAM

19
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00