Dukat bord

DSC_4210-2

 

 

Hej och godkväll!

 

Skön slapp söndag tänkte jag skriva, det är ju faktiskt lördag (men känns visst som söndag). Inte många knop gjorda här, spenderat dagen med att plocka i ordning efter gårdagens middagsbjudning, en sväng till Blomsterlandet och köpte lite julpiff till entrén, pyntat lite inomhus – stjärnor och ljusstakar på plats (och 2 st spårlöst försvunna, får köpa nya till barnens rum i morgon). Skjutsade Micke upp på stan nyss och sen tänkte jag och barnen slå till på hämtmiddag men efter x antal varv runt restaurangen utan att hitta en parkeringsplats gav vi upp och for inom McD drive in.. Så så lyxigt lördagsmiddag blev det här 🙂

Bjuder på gårdagens dukning i stället.

 

DSC_4203
DSC_4199
DSC_4200
DSC_4205
DSC_4212
DSC_4211
DSC_4215

 

I blått och vitt och silver och guld. Älskar att duka med blommor men oftast hamnar ju en vas mitt i vägen för nån mitt emot så man får flytta undan den så man ser varandra. Med denna (Constella från Klong) kan man fylla dukningen med blommor i lagom höjd 🙂 . Sugen på den omtalade ljusstaken Gloria från Klong också men den får nog hamna på önskelistan till Tomten.

 

Häpp nu ska jag lägga tröttmössan (Sebbe) och rigga upp med godsaker till Olivia och mig, tjejkväll framför Så Mycket Bättre med lussesemlor (!) och smågodis.

KRAM

 1. Jessica skriver:

  Vad rolig du är som skriver ”att inte många knop här inte” och sen radar du upp massor, fick jag gjort så mycket skulle jag känna mig hemskt nöjd! Var får du all energi ifrån människa?! 🙂

  1. Haha kändes inte som mycket, hade en lång lista med saker jag hade velat få gjort men det blev inte mkt att stryka på den.

   kram

 2. Jonna skriver:

  Hej! Dina fina champagneglas, var har du köpt dem? Tack för en fin blogg!

  1. Tack!! De är från Chef & sommelier. Kram

 3. Ingela skriver:

  Fint dukat, vad bjöd du på, några nya recept?

 4. Karin skriver:

  Sååå himla fint!

 5. Wow, vad fint du har dukat! ??? Kram/ Anette

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..