ANNONS

Bluetooth Stektermometer

/

DSC_5643

Hej hej

Är bara hemma och vänder, jag Micke och Olivia ska strax åka upp på stan och gå på Christmas Night och lyssna på Magnus Carlsson mfl. Sent en skolkväll och allt va!? 😉 Japp! Ni kanske minns att O missade skolans julkonsert och var såå ledsen, nu är det glada miner igen, pepp till tusen! Nu är ju Olivia en riktig piggelin så det går utmärkt. S däremot får vara hemma och sova som den lille Skalman han är 🙂 Har dragit en vit lögn och sagt att vi ska åka och köpa läppstift med Olivia och han är sååååå nöjd att han slipper haha. Han avskyr nämligen läppstift mest av allt och tycker han vunnit jackpot som får vara hemma med mormor och morfar. Alla nöjda glada <3

Har fler julklappstips på lager åt er. Här kommer ett i samarbete med Coolstuf. provade den i går kväll när vi gjorde helstekt fläskfilé, succé! Nämligen en bluetooth stektermometer!

DSC_5646
DSC_5654
DSC_5655

Så smidigt att se tempen i mobilen så slipper man springa och kolla det stup i kvarten. Tips till sambo/pojkvän/pappa/grillmästare/matlagningsintresserad kanske?

Denna och mycket mer roliga julklappstips hittar ni HÄR.

KRAM

1
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00