Julklappar i favoritfärgerna

DSC_5547

 

 

Hej hej

 

En välbehövlig stund på spikmattan just nu, alldeles för fullspäckad vecka. Jag är annars ganska bra på många bollar i luften men just nu är det lite mycket även om det mesta är roliga saker och jag känner mig superstressad?! Har som tur är bara några få julklappar kvar att köpa iallafall, de flesta har klickats hem från nätet och de sista anländer i dagarna. Några till mig själv har det blivit också, bla en jäääättestor sak i vårt vardagsrum, ska visa vid tillfälle. Och lite smått och gott från favoritbutikerna.

Här kommer några julklappstips i samarbete med Raglady. Letar ni handväska i julklapp till någon är det här rena drömmen, finns så mycket ljuvliga lyxiga snygga väskor och märken. Jag är fortfarande lika kär i bMB-printet och nya varianten har blommönster på sig i blå/petrol/grå färger – hur fin! Matchande mjuk halsduk från DAY.

 

DSC_5537
DSC_5531

 

Presenter som doftar gott är väl alltid uppskattat? Jag blir alltid glad för doftljus iallafall, har minst ett tänt varje dag. Voluspa är en favorit och hur vackra är inte produkterna från House of Natalia.

 

DSC_5532
DSC_5534

 

Och smycken då? Alltid rätt 🙂 Älskar detta enkla men tuffa armband från Marc by Marc Jacobs!

 

DSC_5551
DSC_5554

 

Det var lite tips, än finns ju tid kvar att klicka hem julklappar!

KRAM

  1. Ulle skriver:

    Åh älskar också Deras doftljus:). Är dock ingen handväsk-person.
    Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..