ANNONS

Bröllopsdag, Kitchen & Table och julgran

/

DSC_5737
DSC_5732

Godmorgon fredag! 

Seeg bloggerska här i dag. Sovit så illa och känner mig inte på topp, något som ligger och lurar i kroppen. Men det piggar ju upp att det är helg runt hörnet. I kväll ska vi på julbord och har barnvakt så i morgon ska jag sova ut, det bästa på hela helgen tror jag haha.

Granen är på plats och är klädd. Tidigt? Nä vill hinna njuta lite innan jul, sen åker den ut illa kvickt. I år fick det bli mörkrött/mässing i granen. Annars brukar jag alltid köra en salig blandning och mest vitt/silver men orkade inte trassla upp virrvarret av kulor i år utan köpte lite nytt. Blev sugen på rött av någon anledning, har aldrig rött julpynt annars.

Fredagsblommor behöver jag inte köpa några i dag, M kom hem med en gnistrande vit bukett i går <3 (och vääärldens sötaste lilla armband med pärlor och graverad roséguldplatta från Thomas Sabo,  fick inte till nån bra bild här men ni kan kika på instagram)

DSC_5715
DSC_5717
DSC_5677

I går var vi ute och åt på Kitchen & Table på Clarion i stan. Varit där flera gånger och alltid supernöjda. Maten var fantastisk och servicen tiptop, världens gulligaste personal. (Minst lika viktigt som maten tycker jag).

DSC_5684
DSC_5686

Fruktbröllopsdag och allt så jag började middagen med en god Bellini 🙂

Delade på 2 förrätter, råraka med 3 sorters rom och halstrad oxfilé med senapskräm och picklad lök. Båda var jättegoda men oxfilén var magisk!! Godaste (och snyggaste!) förrätten på länge.

DSC_5696
DSC_5697

Till huvudrätt tänkte jag att jag skulle prova något nytt men det slutade tillslut med favoriten ändå, haha. Tar nästan alltid Butchers Cut – men varför byta ett vinnande koncept. Och pommesen med Berbere-bearnaisesåsen är to die for!

DSC_5699
DSC_5700
DSC_5691

Drack ett så gott vin också så jag fotade flaskan. Brukar ni göra så?? Har jag-vet-inte-hur-många bilder på vinetiketter i mobilen. 🙂

DSC_5704
DSC_5707

Micke tog en Apple Swiss till dessert och jag en Silk Road Chocolate. Mickes vann, den var ljuvlig!! Perfekt avslut på en mysig middag.

DSC_5712

I dag ska jag bara hålla mig hemma och jobba i pyjamas. Tror rent av jag kryper ner i sängen med datorn. Ska hämta barnen tidigt och baka lite julgotter och mysa innan de åker till mormor & morfar. Ska pressa mig ett stort glas apelsinjuice och hoppas vitaminkicken gör underverk.

DSC_5742

I hörnet kan ni skymta vårt nya vitrinskåp. Julklapp till mig själv från mig själv. Sååååå nöjd. Ni ska få bättre bilder sen, ska bara fylla det med glas och blåvitt porslin. Känner och vrider och vänder och flyttar runt och in och ut på prylarna. Som ett dockhus för vuxna hehe.

Ha en fin fredag kära ni och tack för alla gulliga rader ni lämnar efter er, så glad för varenda en ska ni veta!!

KRAM

30
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00