Absolute Christmas

DSC_5842

 

 

 

Hellooo sköna söndag

 

 

Vad pysslar ni med? Jag har svängt i hop lite julgodis på morgonen och nu bockar jag av julkorten medan julmusik skvalar ur högtalarna. Nu är det all in som gäller!

Absolute Christmas rullar, med alla klassikerna och moderna favoriterna. Perfekta mixen!! (Nu har jag provat den i samarbete med Absolute Chtistmas men jag tyckte redan innan det! :)) Svenska som utländska artister, nya som gamla låtar. Denna kommer rulla hela julafton. Finns på spotify HÄR.

 

 

DSC_5844

 

Min favorit just nu är En Julsaga med Cookies n Beans och Peter Jöback. Julstämning deluxe!!

 

DSC_5850

 

Häpp nu ska vi posta de där julkorten och köpa de absolut sista julklapparna. Stressen har lagt sig och juletiden börjar infinna sig.

Njut dagen fina ni!!

KRAM

 1. Vbh1 skriver:

  Idag har jag och svägerskan inkl barn gjort årets julgodis, 8 sorter 🙂
  Julklappsinslagning efter det och nu några julkort. Fattas några klappar och att klä julgranen sen så 😉 kram

 2. Åhhh.. De där julkorten såg mycket spännande ut!!!
  Kan man (efter jul då kanske :)) få en närmare titt på dem?

 3. Mia skriver:

  Så fort min man har bakat färdigt julknäcket ska jag och mina tjejer fixa lite julgott. Knäck, tobleronetryffel och mjuk pepparkaka efter Farmors gamla (bästa!) recept. Tänkte också köra julmusik på högsta nivå till, ett måste i allt det gröna.

  Ha en fin dag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..