ANNONS

Presenter och seg start

/

DSC_5877

Godmorgon

Seg utan dess like i dag. Kan bero på en liten filur som vaknade i ottan och kröp ner mellan oss. Kan bara inte sova med barnen i sängen, de är som propellrar och jag är otroligt lättväckt. Han var så exalterad för han skulle få ha med sig julpresenter till pedagogerna, det var väl därför.

Kan också bero på detta mörka blåsiga väder. Blåser så man tror taket ska ramla av om nätterna och håller mig vaken och om dagarna blir det ju knappt ljust?

DSC_5878

S har två killar och en tjej som pedagoger, så gulliga alla 3 och väl värda lite uppskattning i juletider för allt de gör. I presenterna gömmer sig saffranskolor från Lagerhaus och varsin bio-popcorn + biobiljett som Sebbe skrivit så fint på 😉 Passar bra under julledigheten tänkte jag.

DSC_5879

Min plan var ju att vara klar med alla julklappar vid det här laget men jag har en kvar att köpa och en att hämta på posten, sen är jag klar. Och alla andra är inslagna och klara, yes! Brukar annars sitta med det in i det sista på uppesittarkvällen. I år ska vi bara spela Bingolotto, dricka Champagne och äta hummer i godan ro med våra grannar som är hemma i Sverige över julen.

Ska ge mig på 2 sista sorters julgodis nu. En står redan i kylen redo att skäras upp, återkommer med receptet snart. Den andra får jag göra om från scratch för någon trodde det var disk när skålen med smeten stod och svalnade i köket och hällde ut rubbet! Gaaah.

Hoppas ni får en fin start på julveckan!!

KRAM

7
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00