ANNONS

I en hög på golvet

/

DSC_6317

Hej hej

Ligger nerbäddad på golvet i vardagsrummet med barnen och kollar film. Har dragit ner alla våra kuddar och duntäcken i en salig röra. Mysigt! I dag ska jag inte göra många knop, slappa och äta pizza och se filmer på löpande band. Så hiiiiimla skönt. Hela familjen är ledig hela jullovet och vi har knappt några planer. Ska försöka rensa ordning i garderober och förråd och beta av sånt som står på ”attfixalistan”. I morn kastar vi ut julen. Trött på granar och tomtar! Tillslut tröttnade jag även på julmat 🙂 Sista tallriken åts som brunch i dag, ack så gott det har varit men nu får det vara nog för i år.

DSC_6305

Min gamla barndomsbästis T <3

I går var vi ute och åt med ett gäng vänner. Min kvällens var skinnkjol Ellos och spetstop Second Femle. Tradition att gå ut och äta i hop på juldagen/annandagen. Förr var traditionen brakparty på juldagen (stora hemvändarkvällen) men tiderna ändras så att säga. Lika trött i dag dock som man blev efter en helkväll på den gamla goda tiden, orättvist! 😉

DSC_6290
DSC_6297
DSC_6289
DSC_6309

Klickade hem en riktig paljettdröm från by Malene Birger på rean i går, håller tummarna att den hinner komma till nyår och passar. Annars blir nyårsstassen denna.

Vi har nyår hemma hos oss i år, vi blir 24 st (14 vuxna, 10 barn). Har ni tips på några roliga tävlingar/lekar man kan köra!? (för de vuxna) Vore supergulligt om ni ville tipsa!

Själv tänkte jag tipsa er om lite goda nyårsrätter. Både gamla favoriter och nya godingar i dagarna. Ni får hojta till om ni letar efter något särskilt.

KRAM

11
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00