ANNONS

All you need is confetti

/

DSC_6322

Hej hej

Lite guldpiff till årets sista dag. Outfiten jag beställde i helgen från by Malene Birger hinner inte komma 🙁 tydligen har de julstängt i mellandagarna och inte skickat än (kanske man kan upplysa om när man beställer istället för att skriva 1-3 arbetsdagar kan jag tycka #surarlite) så jag får tänka om. Ta ett djupt andetag och en djupdykning i garderoben i kväll.

DSC_6321
DSC_6324

En eh hmm incident här hemma på förmiddagen så nu ska vi bege oss till IKEA och köpa ny säng pronto 😉

I kväll blir det uppesittarkväll enligt tradition med E&M, hummer i olika former och finbubbel.

Fortsätter att peppra ut nyårsförslag på instagram så kika in där om ni behöver inspo.

KRAM

12
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00