Godmorgon 2016

 

 

Välkommen första dagen av nya året!


Familjen ligger och sover men jag vaknade 9 otippat pigg för att ha lagt mig efter 3 så jag ligger och surfar runt lite. 

Hoppas ni hade en härlig nyårsafton i går.  Jag hann ju aldrig kika in igen och den där bilden på familjen nyårspiffade hann vi aldrig ta och frågan är om jag är med på bild alls från kvällen? Det närmsta är nog denna sms-bild jag skickade i går. Det blev en svart kort sammetsklänning med schiffongärmar och guldblingbling till. Och omålade naglar. Jag har ett nyårslöfte för 2016 – förbered dagen innan! Vi står alltid med andan i halsen, halvfärdig outfit, disk på bänken och grejer på golven när gästerna kommer. Stressade och irriterade. Med omålade naglar. Nä det ska jag bli bättre på!

Har ett träningsmål för 2016 också, men det ska få ett helt eget inlägg. Äntligen har jag nämligen hittat min grej!

 

 
Nyårsdagen – stora slappardagen. Det blir inga stordåd i dag inte. Film, pizza och mjukiskläder. (Och jobb, kvittoberg som heter duga att beta av). Ja och städa då.. 10 barn, 14 vuxna – popcorn, godis, leksaker, tomflaskor, pynt, disk och sopor all over the place. Ja ni kan säkert föreställa er. 
Ska tassa ner och ta mig en kaffe i röran och plöja några avsnitt How To Get Away With Murder (Netflix) och ladda upp lite nyårsbilder innan resten vaknar. Hörs sen!

KRAM 

 1. Härligt att det inte bara var jag som öppnade dörren åt gästerna med omålade naglar och allmänt stressad. Ni verkar i alla fall ha haft en riktigt trevlig kväll och det är ju det som är huvudsaken.

 2. Anso skriver:

  Inte kul alls att behöva stressa men jag är också dessvärre specialist på att vara ute i sista minuten..pust..o det där med irriterad o på dåligt humör som det resulterar i oxå..Sambon är tvärtom men ej lyckats omvända mig än tyvärr,han blir tokig på mig. Nåt jag ska försöka jobba på och hoppas på att förbättra framöver!Ful,dum o otrolig dålig vana!!Och de där naglarna..de minuterna fattas ALLTID för mig.Ibland har lacket fått åkt med i väskan till festen..:-) Här ska yogas mera framöver,nåt som passar min spända,stressade o stela kropp! Kör yinyang o mixat pass lite mer ansträngande.Är så himla kul o skönt.Tack för en härlig inspirerande blogg iaf & God fortsättning på det nya året!

 3. Karin skriver:

  Gott nytt år! Ser fram emot att följa din inspirerande blogg även under 2016! Började 2011..tror jag:) Var mammaledig med barn nummer två och via din blogg föddes ett nytt bak-och matlagningsintresse. Tack för det! Hittar även mycket allmän inspo genom/i dina inlägg!
  Kram!

 4. Helene skriver:

  Ja sån stress klarar jag inte. Jag dukar dagar i förväg och brukar fixa naglar på salong om jag har tidspress.
  Ska bli roligt att höra vad din grej är för träning jag har hittat min med i löpningen. Bättre mental egentid finns inte.
  Kram

 5. Gott nytt år!
  Tack för den bästa bloggen som verkligen har allt.
  Jag hoppas ni får en mysig nyårsdag med härligt soffhäng.??✨
  Här blir det En underbar jävla jul!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..