ANNONS

Godmorgon 2016

/

 

 

Välkommen första dagen av nya året!


Familjen ligger och sover men jag vaknade 9 otippat pigg för att ha lagt mig efter 3 så jag ligger och surfar runt lite. 

Hoppas ni hade en härlig nyårsafton i går.  Jag hann ju aldrig kika in igen och den där bilden på familjen nyårspiffade hann vi aldrig ta och frågan är om jag är med på bild alls från kvällen? Det närmsta är nog denna sms-bild jag skickade i går. Det blev en svart kort sammetsklänning med schiffongärmar och guldblingbling till. Och omålade naglar. Jag har ett nyårslöfte för 2016 – förbered dagen innan! Vi står alltid med andan i halsen, halvfärdig outfit, disk på bänken och grejer på golven när gästerna kommer. Stressade och irriterade. Med omålade naglar. Nä det ska jag bli bättre på!

Har ett träningsmål för 2016 också, men det ska få ett helt eget inlägg. Äntligen har jag nämligen hittat min grej!

 

 
Nyårsdagen – stora slappardagen. Det blir inga stordåd i dag inte. Film, pizza och mjukiskläder. (Och jobb, kvittoberg som heter duga att beta av). Ja och städa då.. 10 barn, 14 vuxna – popcorn, godis, leksaker, tomflaskor, pynt, disk och sopor all over the place. Ja ni kan säkert föreställa er. 
Ska tassa ner och ta mig en kaffe i röran och plöja några avsnitt How To Get Away With Murder (Netflix) och ladda upp lite nyårsbilder innan resten vaknar. Hörs sen!

KRAM 

10
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00