Kayla Itsines BBG

 

 

 

Hej hej fina ni!


Tack för alla goa kommentarer som trillat in på sistone <3 Inte hunnit svara er alla men ska försöka i mån av tid.

Hur var det med träningen för 2016? Jo sen en månad tillbaka har jag och några av granntjejerna hakat på Kayla Itsines BBG. Ni kan läsa mer och beställa guiden på hennes hemsida. Rekommenderar er att kika in på hennes populära instragramkonto också (@kayla_itsines), peppen och framstegen hon och andra delar med sig av där är fantastiskt! Girlpower!

Programmet består av 12 veckor utstakat schema (bbg1) som man följer (och sedan kör om hur många gånger man vill alt hoppar på bbg2). För de som är otränade/nybörjare finns också en 4 v lång nybörjarguide och det är denna vi kört nu. Kände att jag ville testa på ordentligt och utvärdera om det var något för mig – och det var det!! Tycker det är superkul och träningsformen passar mig perfekt! Några få enkla redskap har jag införskaffat och kör so far alla pass hemma (28 min tar ett pass) men man kan givetvis köra på gym eller var man vill. 

Jag är SÅÅ otränad, aldrig tränat!! Sprang en del ett tag men fick så ont i ryggen (för att jag är så otränad) så jag fick lägga ner. Efter första passet på nybörjarprogrammet hade jag sån träningsvärk så jag kunde knappt gå. Fick ta en Ipren för att palla ta mig upp på stan!! Kunde inte sätta mig ner, låren pallade inte hålla emot som de värkte så duns bonk pang lät det när jag satte mig. Bävade för första armpasset och fick nästan lika ont i armarna.. Men det har snabbare än jag trott gått lättare och lättare, känner mig redan starkare. Vi har peppat varandra när motivationen trytit och benen skakat och nu 4 veckor senare känns det som vi verkligen satt nya rutiner och det är riktigt kul!! Ser riktigt fram emot styrkepassen (eller ja inte riktigt jämt kanske men när man väl är mitt i det så är det kul och efteråt sååå skönt. Så småningom om kanske jag bjuder på en före och efterbild när jag är i mål 😉 Första delmålet är att klara första 12 veckorna och delmål 2 en andra runda som avslutas precis när vi åker på semester i början av sommaren. Hoppas på hyfsad bikiniform då 😉

I januari nästa år fyller jag 40 år och jag har bestämt mig för att vara i mitt livs form då, det är min födelsedagspresent till mig själv.

I morgon kör vi igång på ”riktigt” med BBG v1. Vore superkul om ni var fler som hakar på. Nån av er som testat redan kanske? 

(Vill man ”prova på” så kan man teckna sig för en gratisvecka antingen på hemsidan eller via appen.)

2016 nu kör vi!!!

KRAM 

 1. Helena skriver:

  Hej köpte ngt för 160kr men hur hittar jag det? Trodde det var en app? Teknikmagasinet 😉

  1. Hm vet inte riktigt vad du menar? Har du laddat hem appen så har du den väl bland appar?

 2. Hej och tack för en super mysig blogg med mycket härlig inspektion. Har nu beställt detta och ska köra igång om någon dag? ser att en bänk och steppbräda används, har du köpt det eller vad använder du??

  1. Istället för stepbräda använder jag barnens pall. Bänk har vi faktiskt köpt en då Micke behövde också. Kram och lycka till!!!

 3. Cissi skriver:

  Hej,
  Blev väldigt inspireras att testa detta ? Men har en fråga, när man köpt ett program som du gjort, har man tillgång till det även efter att 12 veckor passerat, så man man köra om det igen!

  Heja dig och tack för att du alltid har en sån läsvärd blogg!

 4. Får man något mer än träningsupplägget? det har jag sedan tidigare, det ligger på internet vecka 1-12 men får man något mer förutom det för 700 kr?

 5. Hej! Kommenterar sällan, men har under julen kikat runt i bloggen. Läst i många år och är bara 24. 🙂 Älskar inläggen om fredagspeppen, med blommor, fredagspåsar osv. Så mysiga inlägg.

  Stor kram till dig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..