ANNONS

Och så var det freeeeedag

/

DSC_7048

Hej heeej rara bloggisar!

Bästa dagen! Har betat av veckans sista styrkepass, full body – det var såå kul! Kände mig riktigt stark i dag och klarade övningar jag inte orkat förut, wooop så peppande! (i morgon är det ett pass LISS och söndag är min vilodag) Tränade i mörkblått i dag, ett favorit-kit (Röhnisch). Viktigt det där med träningskläder, går så mkt lättare i snygga plagg på nåt sätt haha 😉

DSC_7039

Favoritfrukost också, färska jordgubbar, bacon och ägghackröra. Mmmmmm.

Ägghackröra

2 kokta ägg
1 msk bregott
1 msk majonnäs
salt

Koka äggen krämiga men fasta. Hacka dem kors och tvärs i äggskivaren. Blanda med smör och majjonäs och smaka av med salt (äggen ska vara ljumna men inte för varma så smöret smälter). Sååå gott på mackor eller bara som det är.

DSC_7040

Kikar in till er lite senare med mer fredagspepp och något gott!

Ska ni äta något smarrigt i kväll? VAD?? 🙂

KRAM

26
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00