Ditten och datten

DSC_7648

Kittyplåster är min senaste accessoar 😉 (Skar mig i fingret och rakt över/igenom nageln, just det sista gör såå ont. Saknar min kära lökhackare)

 

 

Hej hej!

 

Sitter och väntar på möbelleverans, äntligen är min lilla matplats på G. Stolarna och lampan kom i går, i dag bordet. Weeee, Tror det kommer bli sååå bra. Verkligen saknat en mindre matplats under åren vi bott här, det blir ofta att vi äter i soffan.. Men nu kan vi sitta som civiliserade människor och äta, haha.

I går hade jag inspelning för en rolig grej här hemma hela dagen. Det färdiga materialet blir bara några sekunder men tog flera timmar, ligger mycket mer bakom sånt än man tror. Ni får snart se vad det var 🙂 men det jag tänkte tipsa om var tröjan jag hade på mig. Älskar färgen!! Ett riktigt kap (249 kr) och finns HÄR.

 

DSC_7638

(Halsbandet får jag mycket frågor om, berlocken är från Dyrberg/Kern och kedjan Pilgrim)

 

Jag som egentligen inte är något stort fan av semlor har drömt om semlor flera nätter nu, måste vara för att jag såg ungefär 1500 st i mitt instagramflöde i tisdags (fettisdagen) men aldrig hann äta någon själv. Ska unna mig en i dag så jag kan drömma om något annat 🙂 Har betat av veckans BBG-fredagspass som var tungt som tusan så det kan jag vara värd.

 

DSC_7663
DSC_7665

 

Åt just frukost vid ”bardisken” i köket. Inget vidare spännande. 2 finn crisp brekfastsize, ett ägg, färskpressade blodapelsiner och en cappuccino. Intresseklubben antecknar? 😉 (så sa vi jämt när jag var mindre, ni med?? hehe).

 

DSC_7626
DSC_7634

 

Yankee candle butiken här i Örebro hade utförsäljning. Gissa om jag bunkrade! Tänder ett sånt här tealightcandle nästan varje dag i min ”Kotte” från Svenskt tenn (ger såå fint ljus) när jag jobbar hemma.

 

DSC_7652
DSC_7653
DSC_7660

 

Ännu ett kap. Hittade detta stora vackra uppläggningsfat i blå/vitt HÄR, perfekt att servera tex pastarätter i (349 kr). Fynd!

 

Nu knackar det på dörren, weeeee! Hörs senare.

KRAM

 

(adlinks)

 1. Malin skriver:

  Hej!
  Har läst din blogg läääänge, men detta är nog första gången jag kommenterar.. tror jag ? Vill bara tipsa om lökhackaren som finns på
  Ica Maxi, vet inte om den är lika bra som Tupperwares.. men jag tycker den är bra! ? Tack för en jättehärlig blogg och all inspiration du ger! ? Kram!

 2. Dear Victoria,

  I am a loyal visitor to your blog for many months and you were actually one of my inspirations to start my own blog. Well it is still a baby but a very very loved one 🙂 I wish that in my country where I currently live (UK) I would be able to find some SEMLOR! Have been dreaming for them on and off for about 6 months. Buuu. DO you know about any place where you could ship them to the UK or a shop in London? Will actually stop to complain and start to look around myself 🙂
  Thank you for your absolutely amazing work 🙂 your big fan!

  http://potsofsmiles.blogspot.co.uk/
  xxx

  1. There is a swedish coffeplace in UK by the name ”FIKA” they must have Semlor!!! Xxx

 3. Mia skriver:

  Så fin tröja, hur är den i storlek?

 4. Hej . Är tröjan stor i storleken ? Vad har du för storlek ?
  Trevlig helg !

  1. Rymlig modell men inte direkt stor i strl, jag har 34/36

 5. Annika skriver:

  Spännande med nya möbler. Kommer säkert bli toppen! Tack för alla fina tips och inspiration. Trevlig helg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..