Måndag hela veckan..

DSC_7670

 

 

Hej hej

 

Missade ju större delen av alla hjärtans dag i går med mina hjärtan så vi tog en ledig dag i dag. Sebbe och jag har legat i sängen halva dan och käkat glass och slappat, sen tog vi oss i kragen och rev av veckans första träningspass, S svirade om till träningskläder och skuttade med han också 😉 Fiskade upp O så fort skolan var slut och köpte med oss massa mumsigt från Mc D hem och ligger nerbäddade framför en film mitt på blanka dan (Zathura – Ett rymdäventyr, barnen sitter som k l i s t r a d e  medan jag ligger och ojar mig och ”men guuud ska vi inte byta film??” tycker den är skitläskig, haha). Tror jag ska norpa lite rester av helgens semmeltårta också, en sån dag..

 

DSC_7674
DSC_7681
DSC_7684

 

I kväll ska jag på klädparty (House of Lola), såg ut att vara mycket fint i nya vårkollektionen. Gillar ni? Tror bara jag har en kjol därifrån tidigare men vet många som är heeelt sålda på märket. Får visa sen om det blir något köp!

Började förresten se en ny serie på tågresan. Scandal. Någon som sett? Många rara följare på Instagram som tipsade om den! Så bra så jag fick lova Micke att se den i hop så i kväll blir det Scandal-maraton. Lär dock somna mitt i.. #sååtröttidag

KRAM

 1. Om du inte sett serien The 100 så rekommenderar jag den. Superspännande och välspelad. Finns 2 säsonger på Netflix.

 2. Lisa skriver:

  Jag älskar house of lola. Magisk kvalité å en massa snyggt! 😀

 3. Cherie skriver:

  Åh Scandal plöjde jag igenom när jag var hemma och vabba härom veckan, tror jag såg 4 säsonger på 5 dagar eller något 😛 Blev helt uppslukad av den så dottern låg och kolla barnprogram och sov medan jag kollade Scandal 😀

 4. Hej Vickan!
  Kan du tipsa om vem som säljer House of Lola, ifall man vill ha en egen visning?
  Härlig tisdag till dig<3

  1. I Örebro? Maria Berggren heter hon!! Världens raraste! Kram

 5. sara skriver:

  Älskar Lolakläder, har massor 🙂 , bästa kompisen är säljare, eller numera teamledare 🙂 .. var det något som föll dig i smaken? Själv shoppade jag klänning, kofta och halsband i helgen
  F A R L I G T hahaha.
  Det som är så roligt är att märket fortfarande är ganska okänt i Skåne, min kompis bor i Skara och där är det verkligen inne!!
  Önskar dig en toppendag! Kram kram

  1. Jag köpte faktiskt en hel del, får visa när det kommer!! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..