Påsk-pepp!

DSC_7741

 

 

Hej hej fina!

 

Det råder vårkänslor över landet hör jag, även här trots att snön ligger vit men det gör ju allt så mycket ljusare. Senaste dagarna har det varit ljust när vi vaknat och ljusare längre på eftermiddagen och det om något påminner om tiden framför oss. Underbart! Ingen stress dock, vi har ju inte hunnit ha sportlov än (nästa vecka i Örebro) så vintern får gärna dröja sig kvar lite när det är så här härligt väder. (Dessutom är jag inget större fan av just våren pga all pollen, mår alltid pyton)

Längtar till påsken gör jag dock redan. Sååå påsk-pepp i år, förra året missade vi liksom påsken för då var vi i New York så i år kör jag all in. 24-28 mars ligger påsken i år om det var någon som undrar 🙂

 

DSC_7738
DSC_7740
DSC_7739

 

Ett stort grovt påskris ska jag ha och hänga mina älskade påskägg från Royal Copenhagen i. Samlar på dessa och unnar mig ett paket till i år. (beställde HÄR)

 

Älskar påskmaten, mmm. Ägg och lax i stora lass. Och påskägg. Kanske ska slå till på en ägg-jakt i trädgården i år. Eller skattjakt efter äggen. Hur brukar ni göra??

 

KRAM

 1. O herregud det ska ju självklart inte så rävens annat utan något helt annat! ( hopplösa telefon!!)

 2. Hej!

  En fråga om något rävens annat:)
  Jag ska iväg med barnen till äventyrsbadet i Örebro imorgon och tänkte springa in på röhnich outlet men kan inte hitta info om öppettider mm. Vet du om det är öppet som vanlig butiker och finns det mycket? Har dom den vanliga kollektionen som gäller nu eller bara föregående säsong?

  Ha en toppendag och det är så kul att få följa dig och din fina familj!

  1. Jag har tyvärr ingen koll på deras outlet. Kolls deras hemsida eller fb sida om det kan stå nåt. Ha så skoj på äventyrsbadet!! Kram

   1. malin skriver:

    det var att du skrev att du ville ha ett grovt ris som gjorde mig osäker 🙂 men vad bra! dessutom har mina tre timmar gått och jag vill fortfarande ha dem 🙂

 3. malin skriver:

  Älskar också påsk och de där där äggen var ju fantastiska, fastnade för blommorna, snödroppen, vintergäck och tussilagon skulle jag vilja ha. Men har som regel att vänta tre timmar mellan vill-ha-känsla och beställning. Men har länge varit sugen på ljuslyktorna och vasen du visat så ikväll kanske jag slår till.
  Men hur tunga är de? De funkar i ris eller?

  Brukar ha som julbord till påsk men med jansson, sill och lax och ägg istället för jansson, sill och varmt och kallskuret kött.

  1. Funkar absolut i ris, det är de till för 🙂 Julbord här oxå i princip, längtar redan!!!! Kram

 4. Isabell skriver:

  Sonen är för liten för att leta påskägg i år men sedan ska jag köra utomhus för det fick jag själv göra när jag var liten och det var såå mysigt! Jag brukade få ett hjärtformat påskägg i folie med rosett, men de verkar inte säljas längre:/
  Men någon typ av skattjakt eller kanske någon kul rebus som leder till äggen kan ju göra letandet ännu roligare! Jag kommer även att köra på lite påskpynt på gården, typ lite fjädrar i någon buske och någon påskblomma 🙂

 5. Annika skriver:

  Skattkarta till ägget brukar pappan fixa åt dottern.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..