Fredagsfeelings, vinterljus och nytt i garderoben

DSC_7819
DSC_7818

 

 

Hej hej

 

Åh dessa soliga dagar som varit, huuur härligt? Älskar ljuset!! 

Fredag och allt, i dag funderar jag på en lång PW ute kring vackra Oset. Varit lite småkrasslig i veckan så jag hoppar över BBG-passen (man ska lyssna på kroppen!) men röra lite på sig i friska luften vore skönt. Ännu roligare att träna i nya träningskläder, eller hur 😉 Älskar printet på Röhnisch nya Black Clover kollektion.

 

DSC_7800
DSC_7803
DSC_7824

 

Inte bara nytt i träningsgarderoben. Har rensat ut och sålt en himla massa på sistone så jag unnade mig några nya vårplagg. Hittade den perfekta lilla korta tunna skinnjackan att ha över sommarklänningar (finns att beställa HÄR), en användbar klänning i svart/vitt med fin passform (finns HÄR), en ormmönstrad tunika från KappAhl, en fläckig skir blus från Åhléns och nog min favorit, den ljuvliga silkiga blusen med fransar på ärmsluten i blågrönt mönster (köpt HÄR).

 

DSC_7829
 
DSC_7832
DSC_7841
DSC_7842
DSC_7851
DSC_7843
DSC_7849
DSC_7850

 

En blandning mellan budgetkedjor och lite dyrare som vanligt, så som hela min garderob.

Sängen är dessutom nybäddad i nya lakan i superskön mjuk bomull i mönstret jag är så förtjust i 🙂 (finns HÄR) Ska krypa ner och plöja igenom några olästa mattidningar nu och hitta något gott att prova till kvällens middag.

 

DSC_7785
DSC_7780
DSC_7789

 

Eller nä, först skulle jag ju ta en PW var det.. Ooops. Bäst att hoppa i träningskläderna i stället innan jag fastnar här.

Happy freeeedag på er!!

KRAM

 

(adlinks)

 1. Stina skriver:

  Åh fin jacka. Jag har letat länge efter en liknande, skulle dock vilja ha utan dragkedja och tveksam till trekvartsärm. Blir svårt att ha året runt. Men denna var riktigt fin på dig.
  Kram
  Stina

  1. Jag har haft min hela vintern älskar de vida lite kortare ärmarna. Har ju tröja eller vantar under som går ned om det behövs. Året runt har jag den dock inte 😉 Kram och lycka till i jakten

 2. Anna skriver:

  Åhh, vad mycket fint! Nu blir jag sugen på att shoppa vårkläder. Måste bara fråga – var du har köpt de fina kuddarna någonstans?

  Kram Anna

  1. Tack de mönstrade är från svenskt tenn! Kram

 3. Hej! Kul att uppdatera garderoben lite 🙂 är ute efter en sådan säng ni har, älskar den gaveln. Har sett ett par olika ute på webben men vilken är det ni har? Jättesnygg!

 4. Nina skriver:

  Bästa bloggen!!!
  Allt tokigt fint. Mattan man ser Vargas du köpt den?
  Trevlig helg, KRAM!

  1. Tack rara!! Mattan kommer från Ellos. Kram och trevlig helg!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..