Hej sportlov och gröna växter

DSC_7601

 

 

Godmorgon! 

 

På hemmaplan igen efter mysig mello-helg hos vännerna i Sthlm med god mat & dryck, skönt häng, film (The Intern – helt ok) och blöt långpromenad i snöslask. Nu när man har lite större barn som sover om nätterna så har man ju glömt hur det är att ha småbarn. Minstingen i huset höll egen mello-show på natten kan vi säga 😉 och familjen Riis såg ut som ett gäng kryss när vi åkte hemåt. Olivia som aldrig somnat i bilen i sitt liv sov med gamnacke och Sebbe snarkade högt. Väl hemma däckade vi efter pizzan till Farmen och vaknade riktigt utvilade – om än hostiga – efter 9 h.
Vi har sportlov denna vecka och barnen är hemma med mig. Micke fick tyvärr inte ledigt nåt 🙁 Skulle åkt till Åse med fam och hälsat på i slutet av veckan men deras renovering drog ut på tiden så nu har vi inga planer. Vilket är ganska skönt. Ska göra sånt där kul som att tvätta (har nog tvätt på hög så maskinen kan gå non stop hela veckan) och rensa och städa. Köksskåpen skulle verkligen behöva en utrensning. Hälften av matlådorna saknar lock, matvaror och burkar som gick ut bäst före 2013 och krukor som var moderna på 90-talet. Har lite att göra där..

 

DSC_7605

 

Behöver lite nya gröna växter och tänkte om ni har några tips. Tycker det finns så tråkigt med just gröna växter i butikerna. (Kan man nätshoppa sådant kanske?) Vet jag vad jag letar efter är det kanske lättare. Har ni några tips på lite annorlunda, vackra coola gröna växter? (gillar den spretiga varianten jag köpte härom veckan på bild, minns tyvärr inte vad den heter)

Nu ska jag göra mig lite god frukost här. Tänker gå i pyjamas minst fram till lunch.

KRAM

 1. Jenjo skriver:

  Älskar verkligen gröna växter i vita krukor, och jag har hela…. TVÅ stycken! 😉 Det här med levande blommor är verkligen inget jag klarar av, hur snyggt och mysigt jag än tycker att det är. 😛
  Hoppas ni får ett fantastiskt sportlov!
  KRAM <3

 2. Monstera och så kaktusar i olika former är så fint tycker jag:) Fjädersparris och elefantöra är med favoriter. Kram!

 3. Kristin skriver:

  Sophora ”Little baby”, fjädersparris och myrten tycker jag är fina. ?

 4. Jessica skriver:

  Mitt tips är att du åker ut till Tant Grön i Vintrosa och kollar för inspiration. Trevligt fik är det också!

 5. Tess skriver:

  Fredslija tycker jag är fina:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..