ANNONS

I mina blå sneakers

/

DSC_8216

Helloo

Nytt på fossingarna inför våren. Nämligen dessa mörkblå mockasneakers med gulddragkedja av märket K.Cobler från Scorett! Finns i både butik och webbutik (HÄR). Hur fina? Älskar det diskreta snakemönstret och mörkblått är ju så snyggt till både jeans och svart och vitt och vad man nu vill ha till 🙂

DSC_8190
DSC_8194

Lite högre sula så man kommer upp en bit, sånt gillar jag! Såg en så söt liten blå pälspompom i går jag ångrar att jag inte köpte nu, passar ju perfekt att hänga på väskan och matcha med dessa 🙂

DSC_8206

Nu när sportlovet strax är förbi så får det gärna bli vår för mig känner jag. Färdig med vintern nu, vill ha bar mark, fågelkvitter och videkissar.

Happy friday på er!

KRAM

 I samarbete med Scorett

17
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00