Syskonbråk och AW

  

  

  

Godmorgon!

Vilken efterlängtad fredag!!! Håller på att gå åt här hemma. En småkrasslig sportlovsvecka med lediga barn som inte har några lediga kompisar hemma – gissa hur sams vid det här laget. Har försökt hitta på grejer om dagarna, i går körde vi bildjakt och pyssel på museet, men så fort vi kommer hem är de i luven på varandra. Tjafs om allt från var man ska sitta, vem som hade den och den grejen, den ena sjunger – den andra skriker tyyyyst, den ena vill se x på tv, den andra vill se y, både behöver samma färgpenna exaaakt samtidigt och den ena får inte gå in i den andres rum och tjuter som en mistlur osv. Tillslut tröttnar den ena och slår till den andra och sen är det kört..  Non stop! Bara för att??! Jag har inga syskon själv så det är ett nytt fenomen för mig det här. Men det är väl inte helt ovanligt att syskon är så antar jag? Tycker dock det vore trevligare om alla bara var sams och sa snälla saker till varandra och hjälpte varandra med saker, delade med sig och talade lugnt och snällt? Så som det känns som alla andra syskon är!?  Håhå #önskedröm #huvudvärk #sportlov #äntligenfredag 

  

 
 

Kom i väg på en trevlig AW med Stina och Sofia på Kungsgatan 1 i går. Behövde verkligen en andningspaus. Så gott och trevligt! Trodde jag skulle vakna med ny energi i dag och vara en glad och tålmodig mamma men väcktes av bråk, de sitter nere och skriker och gråter och bråkar om vilket tv-program de ska se och vem som har mest filt och nån har sin fot där den andre vill ha sitt ben jag vet inte allt. Ska ta ett djupt andetag och gå ner till lejonkulan nu. Hörs snart 🙂

KRAM

 1. Lillamy skriver:

  Hahaha! ? Förlåt… men så roligt att läsa, så igenkännande! Här är det väldigt lugnt eftersom vi bara har ett barn och han är en stillsam kille. Men jag har själv flera syskon och minns hur vi höll på… Kunde driva föräldrarna till vansinne med vårt tjafs om allt!! Ända gångerna vill höll ihop var när någon av föräldrarna var arga på oss ? Idag är vi tajta och ses mer än gärna! Så det vänder tillslut…

  Ha en go helg tillsammans ?

  Kram

 2. Jenny skriver:

  Låter precis som vår sportlovsvecka. Kunde varit jag som skrev inlägget! Har barn i samma ålder som dina och håller på att bli galen emellanåt. Tack för att du delar med dig och för en mysig blogg med massor av inspiration och goda recept.
  Trevlig helg!

 3. Linda skriver:

  Ujuj ja så har vi det oxå!! Dom kan fasigen bråka om ALLT!! ibland vill man bara hoppa på ett rymdskepp o dra 😉 hehe
  Finns stor kärlek mellan dom oxå men vissa dar, speciellt om man är lite längre ledig som dom knappt är sams en sekund…. ?

 4. Usch inget vidare med syskonbråk…jobbigt! Har ju stora barn, men de kan bråka rejält de ändå.Stora dottern ( 20) är på vift och kommer hem nästa helg efter 3 månader på resande fot,så sen är nog lugnet förbi:)
  Hoppas fredagen blir bättre, kram

 5. Eva A skriver:

  Ibland är det bara sååå skönt att det är likadant hos någon annan… Ofta tror man att det bara är våra barn som håller på exakt så här!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..