ANNONS

Löjromspizza och hummerrisotto

/

DSC06417

Hej hej härliga lördag!

Solen skiner från k n a l l b l å himmel, vi har just kommit hem från bio hela gänget (Zootropolis – såå bra!) och är fullproppade med popcorn och snask. Micke bygger i hop nya barstolarna och jag har lagt S för en tupplur för det blev en väldigt sen kväll i går och en väldigt not so happy kille i dag, en tupplur skulle göra susen innan vi ska i väg på middag hos grannarna i kväll. I går var vi nämligen bjudna på AW hos Sebbes bästis F med fam. Bubbel, löjromspizza, hummerrisotto och en dessert på lakritsglass, rabarberkolasås, lakritsmaränger och hallon – oh lord så goooott!

DSC06415
DSC06411
DSC06406
DSC06425
DSC06449

Skulle nog behöva en tupplur jag med 🙂 Ska faktiskt lägga mig och plöja något avsnitt av Greys Anatomy (kommit nya nu!) och lura lite.

KRAM

13
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00