ANNONS

Äntligen frisk och receptet ni ville ha

/

DSC06411

Hej nya vecka!

Äntligen vaknade jag utan halsont eller igentäppt så nu var det friska tag med träningen i morse, oh my vad tuuuungt. BBG v 9 LEGS. Men jag gjorde det, jag är snart på banan igen hoppas jag.

Löjsromspizzan ni önskade recept på kommer här:

Sätt ugnen på 250 C och ställ in en plåt med kanter upp och ned (!). Kavla en pizzadeg tunt tunt (de hade köpt färdig), strö på rikligt med västerbottensost och lägg den på den upp och ned vända plåten. Grädda tills den fått fin färg och ta ut den att svalna. Klicka på crème friache, löjrom, finhackad rödlök (som legat i vatten en stund), hackad dill och citron. Klart!

KRAM

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00