Vinnare i tävlingen med Old el paso

 

DSC_0945

 

 

Hej!!

Nu är vinnaren korad i tävlingen med Old el paso. Vinnaren av en mexikansk afton för 4 personer i Stockholm på Supper (inkl resa & hotell) med tipset om dessa goda tacobåtar och spännande motivering är:

 

Annika Nilsson!

-Mina tacobåtar fyller jag så här:

Stekt strimlad kycklingfilé som du blandar med tacokrydda, stekt lök och créme fraiche.
Detta läggs i botten på tacobåten.
Sedan lägger du tärnad mango, ananas och fetaost.
Strö över rikligt med riven chiliost.
Gratinera i ugnen.

Servera med olika tillbehör såsom majs, rostad lök, ostkuber, skivad banan, jordnötter och hemmagjord guacamole.
MUMSFILIBABA säger jag bara!

-Motivering till varför jag ska vinna:
Jag dejtar en helt underbar man som, liksom jag, är den största taco-fantasten som går att uppbringa på denna jord!;) Vi äääälskar tacos! Vi åt tacos på vår första dejt och har fortsatt med det…..!
Nu är det så att min dejt är än så länge hemlig för de allra flesta, det är bara min bästa väninna och hennes man, som jag berättat om honom för. Men jag vill att min väninna ska lära känna min dejt ännu bättre (hon är min stora rådgivare på kärleksfronten!). Det skulle vara så fantastiskt roligt att få åka till Stockholm på Mexikansk afton på Supper tillsammans! Min väninna får chans att riktigt ”kolla av” och ge sitt godkännande på min dejt! 😉 Och jag får en chans att se om det stämmer att ”vägen till mannens hjärta går genom magen”!

STORT GRATTIS!

Maila mig dina uppgifter så vidarebefodrar jag det.

KRAM

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..