ANNONS

Kladdkakeglass

/
DSC_1520

Hej hej

Det absolut godaste i värmeböljan? G L A S S !! Satt och letade på tips efter smaksättning på den goda kondenserademjölk-glassen och hittade detta tips på kladdkakeglass här och det var verkligen löjligt gott!! Godaste glassen min man nånsin ätit hälsar han. Ni måste testa detta!!

Kladdkaksglass

Valfri mängd kladdkaka i små bitar (ca 1×1 cm)
1 burk kondenserad mjölk
5 dl vispgrädde
150 gram valfri choklad
Ohoj chokladsås

Skär kladdkakan i bitar om ca 1×1 cm.

Smält chokladen och låt den svalna något. Vispa grädden fluffig men inte för hård. Vänd varsamt ner den kondenserade mjölken. Vänd till sist ner den smälta chokladen och blanda till en jämn och slät smet. Vänd ner kladdkaksbitar och häll upp smeten i en avlång bakform klädd med plastfolie. Toppa med lite fler kladdkaksbitar och ringla över Ohoy chokladsås. Täck med plastfolie och ställ i frysen till den är genomfrusen. Ta ut en stund innan servering.

DSC_1495-2
DSC_1499
DSC_1523
DSC_1524

Helt maaaagiskt god!!!! Gör den här nu. Bums.

KRAM

10

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00