ESC

DSC_1570

 

 

Godmorgon fredag!

 

Veckan som försvann i ett nafs kan vi kalla det här. Kan inte fatta att det är helg igen?! I kväll ska vi gå ut och äta på Makeriet, var så länge sen vi var där så jag minns inte när? Håller tummarna att bearnaisesåen är tillbaka på menyn, sugen på ett riktigt gott kött (de brukar vara g r y m m a på kött men sist saknade jag sås till, jag är en riktig såsmänniska). I morgon blir det Eurovision song contest för hela slanten, såå pepp.

 

DSC_1567-2

Köpte nya ostbestick på Lagerhaus men de var sååå tunga så det gick inte att sticka ner dem i ostarna som jag tänkt.

 

Det blev lite gott plock framför delfinalen i går kväll. Den går nog dock till historien som en av de sämsta? Tror Micke snarkade lagom till bidrag nr 4.. Jag gillade Australien och Irland enbart för att det var den söta Westlifekillen (lam låt dock) och Israel bara för att han var charmig 🙂 Min all time favvo är Israels låt från 1989 – jag kan hela texten, samma tonart och allt hehe och var såå kär i killen när jag var liten. Brukar sjunga den på en fest eller två men Micke tycker det låter så illa så han brukar lämna rummet, asch 😉 En sån där som riktigt sätter sig, lovar ni kommer nynna på den hela dan!

 

 

Har ni någon all time favourite??

 

Dags att dra till förskola/skolan nu. Ha den bästa fredagen!!

KRAM

LOADING..