Ekologisk glass

DSC_3042

 

 

Hej hej

 

Nu hoppas vi sommarvärmen kommer tillbaka snart va? Vill ha glassväder igen! I samarbete med Coop har jag testat deras nya ekologiska glass från egna märket Änglamark. En ekologisk, svensktillverkad glass gjord på KRAV-märkt grädde och KRAV-märkta ägg, det gillar vi! Köper mer och mer ekologiskt här hemma, känns bra för både kroppen och miljön. När man handlar ekologiskt och KRAV-märkt slipper människor, djur och växter att utsättas för kemiska bekämpningsmedel, tänk på det!

Glassen finns i 6 smaker: kolamandel, vanilj, jordgubb, choklad, chokladtrio och nougatrippel. Jag valde vanilj – det går alltid hem här hemma. En god vaniljglass är alltid bra att ha i frysen, då kan man trolla en klassisk dessert på nolltid. Körde med en gammal favorit som jag aldrig tröttnar på – Bananasplit!

Huur gott är det inte?!!

 

DSC_3047

 

Bananasplit (1 stor portion, dela gärna med någon :))

1 banan
3 kulor god glass
vispad grädde
nötkross
chokladsås
coctailbär

Dela bananen på längden och lägg i en avlång skål. Placera 3 stora kulor glass mellan bananskivorna, toppa med vispad grädde, nötkross, chokladsås och tillsist coctailbär. Tadaaa.

 

DSC_3062
DSC_3058

 

Slurp 🙂

KRAM

 

  1. Provade ditt recept ”Samurajkyckling” – det var verkligen jättegott! Till och med barnen åt med god aptit.

  2. Amanda skriver:

    Hej! Å ser supersmarrigt ut! Har provat Chokladglassen å den var tipptopp! Nu till min fråga – hur når jag dina erbjudanden? Försöker klicka på länken där uppe under kategorier men hamnar på en ”error” sida… 🙁 skulle så gärna vilja ta del av rabatt på ellos då jag spanat in
    En matta där…. Kram!

    1. Du loggar in på ellos och kikar under dina erbjudanden där!!!!! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..