Happilyhappily friday!

 

DSC_3424

 

 

Heeej igen!

 

Hoppas fredagshumöret hunnit infinna sig? Det har det här! Vet inte när vi hade en fredag hemma själva senast? Har nog inte sett ett avsnitt Let´s dance sen första avsnittet så det säger väl en del. Men finalen ska vi se ikväll! Och äta gott till. Det blir en Hemmingway med kryddiga nötter som fördrink/tilltugg, rårakor med löjrom till förrätt (vad är egentligen skillnaden på rårakor och rösti??) och till huvudrätt risotto med taleggiofylld kotlett och till dessert blir det regnbåge 🙂

Precis varit och handlat och där mötte jag på en så söt och glad läsare som sa hon gillade bloggen och särskilt fredagsinläggen, så nu blev jag på ännu bättre fredagshumör! <3

 

DSC_3475

 

Går runt här hemma i nya sandaler jag köpte på Åhléns i går, de var så där alldeles lagom klack så man kan gå obehindrat men ändå känna att man kommer upp lite. Byxorna köpte jag på H&M med en blus i samma mönster till, blir rena rama jumpsuiten i hop hehe men såå sköna, bläddrade igenom lite nya tidningar/kokböcker (och hittade receptet på kotletterna). Kaffe i en av favoritkopparna från Starbucks (köpt i London), vissa koppar är bara så himla goda att dricka ur eller hur?

 

DSC_3426
DSC_3436
DSC_3433
DSC_3445
DSC_3444
DSC_3428

 

Fick förresten äääntligen tag i de blommiga kuddarna jag letat efter sen i vintras. Pappa och jag tog en tur till Mall of Scandinavia och där fanns det 2 st kvar på R.O.O.M som ropade på mig. Blev så himla bra! De pärlemogrå är från H&M Home.

Och här hemma doftar det faaaantastiskt, dels av det renskrubbade huset men även av ett nytt doftljus som brinner i köket. Var in till Yankee Candle butiken här i Örebro och fick en guidad sniff-tur av den rara ägarinnan bland alla nyheter. Denna har inte bara uuuunderbar korallig färg utan doftar helt fantastiskt fräscht och gott. Mina favoritdofter är såna som antingen luktar nytvättat, syrlig frukt eller bakverk 🙂

 

DSC_3471
DSC_3472
DSC_3469

 

Tror aldrig jag visade vad det blev för barstolar när vi sålde de gamla? Det blev dessa ljusgrå från IKEA, man sitter så himla skönt på dem, kan snurra och åka upp/ner – gillar det hos barstolar. Sitter alltid nån där som sällskap när man lagar mat 🙂

För pionerna går det sådär.. Men vet ni jag tror faktiskt att 2 st kanske är på g? De känns lite mjukare och putar lite så jag är hoppfull! Dessvärre har de gröna bladen på dem hunnit vissna så jag köpte en liten bukett på Ica maxi med pioner/rosor och blandade dem med.

 

DSC_3480

 

Nu tar jag tidig helg och åker och hämtar upp både barn och make för lunch/fika och shopping på stan. Hawaiifest i morgon så vi behöver lite attiraljer och annat och en fredag som denna är ju gjord för att dela på några pizzor på Fratelli, jag tänker Calzone och Nutellapizza – kan ju aldrig bli fel?

Ha en fantastiskt härlig glad fredag nu!!

(Hinner jag så lägger jag upp Sebbes nya rum i eftermiddag annars kommer det i morn!)

KRAAAAAM

 1. Vbh1 skriver:

  Ha en härlig fredag 🙂 blir pepp av dina inlägg.
  Här blir det Fredagsfys på Friskis före fredagsmys på restaurang 🙂
  Kram

 2. Jenny skriver:

  Trevlig fredag! 🙂
  Supersnygga brallor, jag kikade in på HMs sida på direkten och tänkte beställa men hittade bara ett par i en vidare modell. Har du sytt in dina eller kanske det säljs en mer slimmad variant i de fysiska butikerna?
  Kram på dig

  1. De är ganska vida, står lite på sniskan på bilden 🙂

 3. Lika snyggt klädd som vanligt!:) Hoppas ni får en härlig eftermiddag tillsammans hela familjen. Trevlig helg!

 4. Vilken fredagsmeny du knepat ihop! mmmm, den hade suttit fint:)
  Här är fredagshumöret på topp, jag och maken åker på weekend till Palma i natt och nu så här timmarna innan är så härligt förväntansfulla:)

  Trevlig helg!

 5. Helene skriver:

  Jag gillar också dina fredagsinlägg. Ska också ta tidig fredag och åka hem till mannen. Hoppas solen är kvar i em då blir det ett glas rosé på altanen. Vi ska ha gäster i morgon då kommer jag bla göra din västerbottenpaj till förrättstallriken jag har börjat ha grön sparris i och det är så gott. Jag ska även göra din goda murkelsås till köttet. Du ser vad du inspirerar oss:-) Hoppas helgen blir super! KRAM Helene

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..