Underbara ni

TACK för alla rara kommentarer, synpunkter och pepp i förra inlägget. Så varm i hjärtat!! Vilka underbara följare jag har, så glad för er! Ska ta mig tid och försöka svara var och en av er men har inte riktigt hunnit med än. Stor KRAM på er allihopa!!

 

 

DSC_2842-2
DSC_2844-2

 

Den här stekheta dagen får avslutas med en läskande iskaffe. Solen har gassat, varvat med regn och moln och ett tag trodde jag det skulle braka loss ordentligt och åska (älskar oväder) men tji fick jag. Men luften är så där kvav och varm och vibrerande liksom.

Iskaffet gör jag helt enkelt genom att låta det svalna (kaffe med mjölk eller en latte) och häller sedan i ett glas med is och rör om ordentligt så den blir iskall. Yummi! (gärna en sån här med kupol, detta är en engångsvariant men köpte även en ”riktig” i hård plast på Starbucks sist.) Vill man smaksätta den med någon syrup eller en gnutta socker så är ju det gott också men hey nu var det ju sockerfri maj som gällde här 😉

Nu blir det veckans avsnitt av Game of Thrones. Puss på er!

  1. Hej, vet du vad du ska prova då? Nescafé + mjölk som du häller i en shaker med lite socker. Skaka ordentligt. Häll upp detta i ett glas med massor med is i. Så gott!!

  2. Oj så enkelt man gjorde iskaffe, har inte tänkt på att man kan göra det själv. Det behövdes i Skånes hetta idag. Supergott! Klart du som bloggare måste få in pengar genom reklam för allt jobb du lägger ner, dessutom är det oftast väldigt trevliga och inspirerande inlägg även då det är reklam. Känns att du står för det som du gör reklam för. Det är bra, fortsätt så, så fortsätter jag såklart klicka på inläggen och får bra tips på bra produkter. Kram.

  3. Det här med iskaffe… Kallt kaffe är ju så otäckt men kanske måste testa ändå. Fin tisdag!

    1. Haha ja jag veeet men med is i (och gärna något sött) så blir det en helt annan grej 🙂

      Kram och tack detsamma

  4. Älskar din blogg precis som den är, man får tips och inspiration i blandat kompott. Mat, hotell,inredning, drinkar, m.m. Ja jag love it!!!

  5. Älskar din blogg och har hängt här sedan Olivia var liten (min äldsta dotter är precis jämnårig med henne, kanske därför jag fastande för din blogg i början – nu läser jag eftersom mixen av allt är perfekt). Missunnsamma, bittra människor som klagar, usch så onödigt. Äh kram på dig och keep up the good work! Och oj så gott med iskaffe. Perfekt för en kaffeälskare på varma sommardagar. Och jo nog hade det varit gott med nån syrup i eller så, men jag kör ju fortfarande beach 2016 så… haha… Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..