ANNONS

Underbara ni

/

TACK för alla rara kommentarer, synpunkter och pepp i förra inlägget. Så varm i hjärtat!! Vilka underbara följare jag har, så glad för er! Ska ta mig tid och försöka svara var och en av er men har inte riktigt hunnit med än. Stor KRAM på er allihopa!!

DSC_2842-2
DSC_2844-2

Den här stekheta dagen får avslutas med en läskande iskaffe. Solen har gassat, varvat med regn och moln och ett tag trodde jag det skulle braka loss ordentligt och åska (älskar oväder) men tji fick jag. Men luften är så där kvav och varm och vibrerande liksom.

Iskaffet gör jag helt enkelt genom att låta det svalna (kaffe med mjölk eller en latte) och häller sedan i ett glas med is och rör om ordentligt så den blir iskall. Yummi! (gärna en sån här med kupol, detta är en engångsvariant men köpte även en ”riktig” i hård plast på Starbucks sist.) Vill man smaksätta den med någon syrup eller en gnutta socker så är ju det gott också men hey nu var det ju sockerfri maj som gällde här 😉

Nu blir det veckans avsnitt av Game of Thrones. Puss på er!

10
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00