ANNONS

Frukost i samarbete med Axa :)

/

DSC_3538

Hej hej!

Vaknade en timma innan barnen i morse – say what?? Utvilad och pigg så jag klev upp och tassade ut på altanen (redan varmt i skuggan vid 7 snåret!) och åt frukost i lugn och ro. Fick sällskap av Olivia efter en stund (om ni undrar vem som är fotografen ;)) . Älskar varma tidiga mornar i skuggan, bästa! Kikar på bilarna som åker förbi och undrar vart de ska och vilka de är och hejar på morgontidiga grannar som motionerar eller tar en promenad till förskolan med barnen. När blev jag en morgonmänniska?? Jag som älskade att sova till långt efter lunch förr, nu vaknar jag tidigt hur sent jag än varit uppe och jag njuter av de tysta tidiga timmarna. Vuxenpoäng?

DSC_3533
DSC_3536

Jag har ett samarbete med AXA och fick hem deras Proteinhavregryn och Proteinmüsli med ”superhavre” att testa.

Müslin hamnade tillsammans med söta små jordgubbar (äntligen börjar det smaka sommar om jordgubbarna man köper!) i en skål med grekisk yoghurt. Just müsli smakar solsemester för mig, äter alltid det på frukostbuffén när vi är i väg 🙂 Denna har goda bitar av äpple & kokos i, ännu mera sommarsmak!

DSC_3572
DSC_3569

Geeeeeting…!

Båda innehåller 40% mer protein än vanliga havregryn/müsli så denna superfood är en utmärkt proteinkälla. (19 g protein/100 g). Utan tillsatt socker dessutom. Ett bra frukostalternativ helt enkelt!

Hoppas er dag startade fint den med!

KRAM

26
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00