ANNONS

I allrummet

/
DSC_3296

Godmorgon!

Vilket busväder, iskallt och ösregn! Och Sebbe som skulle på utflykt med matsäck i dag, peppen var enorm. Kanske blir en picknick inomhus istället 😉 Mysigt dock, jag kör en innedag och har krypit upp i soffan med en kopp hett kaffe och en hög med kvitton med nyhetsmorgon som sällskap.

DSC_3301

Den söta blommiga mattan kom äntligen in på Ikea i Örebro så den hamnade i allrummet på övervåningen. Sen hade jag tänkt sätta en stor spegel med silverram över soffan men det blir kanske lite kalt? Ska testa med några tavlor i stället först.

Soffan är en gammal Ektorp bäddsoffa men används ytterst sällan som just det, här uppe sitter mest barnen när de spelar tv-spel eller ser på film så egentligen skulle en större mjukare soffa med schäslong nog göra sig bättre men det har jag tänkt i sisådär 7 år nu så vi får väl se om det blir av 🙂

Hörs snart igen!

KRAM

7

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00