ANNONS

Shortsväder?

/

DSC_3687

Hej hej

Shortsvädret kom visst av sig lite här i Örebro.. 😉 Hur har ni det? Inget att deppa över för det kommer snart tillbaka. Och jag har ett par nya fräscha vita please i garderoben (finns HÄR) redo för varmare dagar och en lovely knit från Odd Molly för de lite svalare (finns HÄR). Den modellen tröttnar jag aldrig på, så användbar i min garderob! Visar dessa i samarbete med Tullhuset som erbjuder er 15 % rabatt på ett köp (ej beställningsvaror eller möbler) fram till sön 29/5-16. Ange koden: Victoria sommar

DSC_3695
DSC_3728
DSC_3701
 
DSC_3700
DSC_3730

Hämtade barnen lite tidigare och hyrde film (Chihuahua i Beverlyhills 3 eller nåt sånt..) och åt godis fast det är torsdag (whaaat) och nu har Olivia en kompis över och Sebbe ligger nerbäddad bredvid mig under en filt i sängen som sällskap och gosar sina varma fötter mot mina kalla och säger så gulliga saker så jag blir alldeles varm 🙂 (och så fick jag ett morsdagkort i förväg när jag hämtade honom på förskolan för han kunde visst inte vänta och pappan fick ett han med så han inte skulle bli avundsjuk). <3

DSC_3738
DSC_3739

(Verkar som koden strulade lite i går, är det någon som la en order utan att rabatten dras av så kontakta Tullhuset så justerar de i efterhand. Nu ska koden funka som den ska!)

KRAM på er!

23
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00