Shortsväder?

DSC_3687

 

 

Hej hej

 

Shortsvädret kom visst av sig lite här i Örebro.. 😉 Hur har ni det? Inget att deppa över för det kommer snart tillbaka. Och jag har ett par nya fräscha vita please i garderoben (finns HÄR) redo för varmare dagar och en lovely knit från Odd Molly för de lite svalare (finns HÄR). Den modellen tröttnar jag aldrig på, så användbar i min garderob! Visar dessa i samarbete med Tullhuset som erbjuder er 15 % rabatt på ett köp (ej beställningsvaror eller möbler) fram till sön 29/5-16. Ange koden: Victoria sommar

 

DSC_3695
DSC_3728
DSC_3701
 
DSC_3700
DSC_3730

 

Hämtade barnen lite tidigare och hyrde film (Chihuahua i Beverlyhills 3 eller nåt sånt..) och åt godis fast det är torsdag (whaaat) och nu har Olivia en kompis över och Sebbe ligger nerbäddad bredvid mig under en filt i sängen som sällskap och gosar sina varma fötter mot mina kalla och säger så gulliga saker så jag blir alldeles varm 🙂 (och så fick jag ett morsdagkort i förväg när jag hämtade honom på förskolan för han kunde visst inte vänta och pappan fick ett han med så han inte skulle bli avundsjuk). <3

 

DSC_3738
DSC_3739

 

(Verkar som koden strulade lite i går, är det någon som la en order utan att rabatten dras av så kontakta Tullhuset så justerar de i efterhand. Nu ska koden funka som den ska!)

KRAM på er!

 1. Hannah skriver:

  Hej!

  Måste bara fråga om Odd molly koftorna, du har ju ett gäng 😉
  Jag har precis fått hem en Canna Cardigan och den sitter perfekt men hur blir dom efter tvätt? krymper dom? För i så fall måste jag skicka tillbaka och byta storlek. Googlade lite men hittade inget så jag frågar proffset helt enkelt! =D
  Tack för en underbar blogg!
  Kram

  1. Tycker de håller storleken och skulle den krympa lite så går det bra att forma dem lite när de är blöta, skulle inte byta om den sitter bra nu! kram

 2. Nazima skriver:

  Så snygg outfit!!!
  Älskar Odd Mollys lovely knit och har tre godingar, men nu blev jag ju sugen på denna!
  Vill ochså ha sommarväder nu, verkar som värmen kommer hit till västkusten nästa vecka?!

  Kram på dig

 3. Helene skriver:

  Hej fina! Så mysigt med dina inlägg dom piggar upp idag i detta vidriga väder:-) Jag tänkte köpa mig en Odd Molly kofta i bomull så jag passar på att fråga dig som har koll på dom vilken tycker du sitter bäst den man knyter fram (som har volang) eller den du har på dig på bilden. Är så sugen på en i svart mönster som din. ha en fin helg! KRAM

  1. Min favvo är denna klassiska lovely knit!! Stor kram till dig i regnet 🙂

 4. Linda skriver:

  Alltså du är så vansinnigt snygg!!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..