ANNONS

Pinchos

/

DSC08198

Heeeej

Det blev trädgårdsfix för hela slanten i dag. Grävt rabatter, rensat och planterat, äntligen börjar det ta sig! Fick hjälp av både mina och Mickes föräldrar, for runt till alla stans butiker tror jag men hittade inte buxbom nånstans? Har ni tips i Örebrotrakterna var man kan hitta ca 25 st små (20-30 cm) plantor så hojta till. Hittade en sida på nätet jag tänkte beställa på men det tillkom ca 3 000 kr i frakt visade det sig så nej det blev inget..

DSC08189
DSC08201

I går for vi upp för fredagsmys på stan. Fick tag i ett bord på Pinchos kl 16, är man inte ute i väldigt god tid så är det alltid fullbokat där. Fick bli en tidig middag helt enkelt. Gillar konceptet med smårätter man beställer själv i appen, alltid poppis hos barnen också! Drack en så gaaalet god drink – lemon meringue pie. Måste försöka hitta receptet! (nej inte alls sockerfri men i bland får man unna sig llite och tumma på reglerna va ;))

DSC08214
DSC08209

En av nyheterna just nu var friterad haloumi, det måste ni bara testa om ni går dit, sååå gott. Åt även grymt goda dumplings och en massa annat smått och gott. Barnen tog varsin barnplanka (det enda som inte är poppis hos barnen är att de har sötpotatispommes istället för vanliga, jag älskar dessa men barnen gillar inte alls) och dessert och varsin godispåse. Sen rullade vi proppmätta ut.

DSC08197
DSC08223
DSC08219
DSC08226

När vi kom ut några timmar senare kändes det som klockan var typ 23 men klockan var ju bara halv 7 så vi hann både en sväng på stan, leta taxi i ösregnet som plötsligt kom från ingenstans och sen hem på AW hos grannarna men sen kändes det verkligen som klockan var 3 på natten så jag la mig samtidigt som barnen, hehe.

DSC08231
DSC08243

Några som var betydligt piggare än sin mamma..

DSC08267

Min kvällens var byxor från Femme collection, handväska BIKBOK, örhängen Lily&Rose (HÄR) och spetstop (HÄR). (adlinks)

Nu ska jag försöka få de små i säng och ladda upp med någon bra film och fruktsallad.

KRAM på er!

12
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00