ANNONS

På morsdag

/

DSC_3775

Grattis alla fina mammor i dag!
Dagen till ära har jag ett fint erbjudande i samarbete med Raglady.

Tänkte visa er några av mina favoriter. Först ut den sötaste väskan ever, så kär i denna!! Går att ha över axeln eller cross body, från Kate Spade. Finns HÄR. Åh så himla fin den är!! Absolut en keeper. (Jag är löjligt förtjust i fina väskor, det är min grej!)

DSC_3780
DSC_3782

På fötterna skönaste skorna från by Malene Birger (HÄR). Testade dessa för ett tag sedan när jag var i Sthlm och inte kunnat glömma dem sen dess. Så mjuka och sköna!! Passar ju till allt, ett par vita sneakers i skogarderoben känns som en bra investering.

DSC_3808
DSC_3789

Ska snart på bröllop och andra festligheter, har precis upptäckt smyckeskollektionen från Caroline Svedbom – så vackra saker. Dessa blå är väl helt ljuvliga. (Finns HÄR)

DSC_3322
DSC_3324

Fick prova dessa godingar från MOR, blodapelsin är en faboritsmak/doft och dessa riktigt härliga. Handkrämer har gått varm efter allt trädgårdsfix. Finns HÄR.

DSC_3340
DSC_3343

Erbjudandet gäller även på skinnjackor från Primeboots. Har denna hemma och testar, kan inte bestämma mig för beige eller svart eller rent av denna modell istället?

DSC_3800
DSC_3798

Och sist men inte minst visar jag en ljuvlig fladdrig blålgrå långklänning, lika fin på festen med klackar till som till stranden över bikinin. Finns HÄR. (Inte riktigt så lila som den ser ut på bilderna)

DSC_3772
DSC_3318

Rabatten gäller alla dessa märken jag visat ovan, ange koden MOR2016 så dras 15 % av. Gäller under dagen i dag, 29/5 och alltså på By Malene Birger, One Season, Primeboots, Kate Spade, Caroline Svedbom och MOR. (Ej på rea eller i kombination med andra erbjudanden)

KRAM

4
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00