Hemma

DSC_7544

 

 

 

Godkväll!

 

Home sweet home. Kom hem vid midnatt i går och väcktes abrupt i morse av städerskan som ringde på dörren så det var bara att kasta sig i väg, hehe. (Vi brukar ha tid vid lunch men hade beställt fönsterputs också så de kom visst lite tidigare :)) Helt yrvakna virrade vi iväg till IKEA för att äta frukost och passade på att handla nya soffdynor till vår utesoffa i samma beiga tyg som dynorna till matstolarna. (finns bild på instagram sålänge @matplatsen)

 

DSC_7545
DSC_7548

 

Betade av diverse ärenden, Olivia fick tandprotesen justerad då hon håller på och tappar tänderna som den är fäst på, paket skickades och hämtades på posten, kylen fylldes på med frukost och plockmat som blev kvällens middag (fast var egentligen grymt sugen på pizza) och nu såsar jag runt nyduschad och osminkad i en skön lös skjortklänning och bara älskar att vara hemma. Älskar även att resa men är så hemma kär så hemma kär och alltid lika glad att vara hemma efter några dagar borta.

 

DSC_7529
 
DSC_7535

 

Bakom mig lyser en ny hallampa, haft några olika där under åren som flyttat runt och äntligen har jag hittat lampan med stor L som passade perfekt där. DENNA! (adlink) Just nu ger koden 345403 30% rabatt på din dyraste vara (tex denna lampa)! (se villkor i webshopen)

 

DSC_7542

Påminner om liljan-ljusstakarna ni vet? Supernöjd!

 

Ska försöka få barnen i säng i vettig tid nu, blivit alldeles för sena kvällar och därmed alldeles för gnällig 5 åring så jag blir snart gråhårig. (Överdriver inte, tur jag har frisörtid hos bästa Catta på Creative Headz nästa vecka – längtar!) Vilken tid lägger ni barnen under sommarlovet (när de är lediga)? Dels är vi i väg rätt mycket eller har gäster så det blir automatiskt senare läggdags och sen är det ju så ljust så ingen tror mig när jag säger det är kväll haha, enklare utomlands där det blir bäcksvart tidigt. Wish me luck.

Ska sätta mig i morgon och skriva ner några nya recept, blivit mycket farande och väldigt lite matlagande på sistone men jag har några godingar på lager åt er!

KRAM

 1. Hanna skriver:

  Hej!
  Måste berätta att jag tycker mycket om din blogg som innehåller det mesta av det jag vill läsa om. Jätteglad över alla smarriga mat å middagstips som jag även tipsat mina nyss utflugna barn om . Kör på som du gör för det gör du BRA! Kraaaam

 2. Jenjo skriver:

  Fantastiskt fin lampa! Och det där med att vara hemma, det håller jag med om. Väldigt mysigt, även om det är kul med resor också. 😉
  Kramar

 3. Linda skriver:

  Aaa sommarlov o läggning… För vår 6 åring funkar det inte med ändrade rutiner 🙁 efter ett par dagar uppe sent så blir det utbrott o trots delux, spelar ingen roll om hon sover längre (vilket sällan händer) så vi försöker hålla det till åtta, blir ändå aldrig innan nio haha men senare än så klarar hon absolut inte om det blir mer än en gång i följd. Stora syster är tvärtom… Lite som dina barn helt enkelt 😉
  Så med allt svammel ville ja komma fram till att vi verkligen försöker hålla max en timme senare än när vi jobbar men inte alltid vi lyckas. Det är inte värt allt tjafs o bråk som blir när hon får vara uppe länge.
  Ha en underbar sommar! Kram Linda F

 4. Louise skriver:

  Vad fint ditt hår är! Har för mig att du skrivit innan att du har hairtalk? Funderar själv på att sätta i det! Hur tycker du att det funkar? Måste du styla mycket för att det ska se så naturligt ut som det gör på dig? Hur har du gjort på semestern- går det bada???? Ser så lagom och fint ut så undrar hur många paket du har i? Superfint!!!
  Trevlig helg!

  1. Hej! Yes jag har hairtalk i och gör inte mkt alls med det, badar etc som vanligt! Brukar ha mellan 4-5 paket tror jag? Sätter i hos Creative Headz! Kram

 5. Hej! Har letat efter klänningen på HM sida men hittar den inte, var det längesen du köpte den? Tack för en härlig blogg/ Maggan

  1. Köpte den på H&M på Åland i förrgår 🙂 Men det borde ju vara samma sortiment här. Kul att du gillar bloggen! kramar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..